Onze trouwjurken

trouwjurk, trouwjurken foto shoot, la nova, mirjam broekhof, zussen foto shoot, fotoshoot ideeën, idee fotoshoot, Zoals jullie misschien wel weten zijn wij alle drie getrouwd. Trouwen is iets wat we allemaal belangrijk vinden. Daarnaast vinden we het enorm leuk. We kunnen namelijk weg zwijmelen bij trouwjurken en we zijn niet vies van een gezellig feestje. Nadat Marielle was getrouwd besloten we onze trouwjurken weer aan te doen om samen een shoot te doen in de mooiste (en duurste) jurk die we ooit hebben gekocht. Hoe dit eruit zag zie je in dit artikel. Ook zie je foto’s van onze trouwdagen.
trouwjurk, trouwjurken foto shoot, la nova, mirjam broekhof, zussen foto shoot, fotoshoot ideeën, idee fotoshoot,Deze foto’s zijn gemaakt door Mirjam Broekhof. Een geweldige fotograaf. Marielle en Elize hebben hun trouwshoot door haar laten doen. Zij is een toppertje! Ze maakt prachtige foto’s en is ook nog eens een prachtig mens. Dus zoek je nog een fotograaf voor je bruiloft of gewoon een leuke shoot met vrienden of familie, check dan de site van Mirjam eens!

trouwjurk, trouwjurken foto shoot, la nova, mirjam broekhof, zussen foto shoot, fotoshoot ideeën, idee fotoshoot,
Deze shoot wilden wij al een tijdje doen. Eigenlijk bedachten wij dit al toen Marielle ging trouwen. Hoe leuk is het om je trouwjurk nog eens aan te trekken en samen op de foto te gaan? We besloten het te doen in combinatie met een “gewone” shoot. Na de gewone shoot hezen we onszelf in de trouwjurken. Dat was wel even spannend, want we waren allemaal niet meer zo slank als toen. Marielle en Elize kregen, met een beetje een ingehouden buik, de trouwjurk dicht. Bij Hanneke ging dat niet want die was zwanger. Als je goed kijkt zie je haar buikje hier ook een beetje, zo leuk!

Onze jurken:

Hanneke: ‘Mijn bruiloft is het langst geleden van allemaal. 16 oktober 2009 was de dag dat Remco en ik elkaar het ja-woord gaven (ja, al bijna 10 jaar getrouwd :-D). Mijn jurk heb ik gekocht bij een bruidszaakje in Beneden Leeuwen. Het winkeltje ging opheffen en daardoor waren alle jurken een stuk goedkoper. Ik had precies in mijn hoofd wat ik wilde. Strapless, met een wijde rok en een mooie lange sleep. Met mijn moeder, schoonmoeder en (schoon)zussen ging op jurkenjacht. Ik koos een paar jurken uit, waarvan één direct mijn favoriet was. Precies wat ik zocht! Deze jurk paste ik als eerste en ik zei meteen: “Deze wordt het!” Mijn moeder nam hier geen genoegen mee en heeft me nog overgehaald een paar andere jurken te passen, maar ik was inmiddels allang verkocht. Het werd dus die eerste jurk. Wat ik mooi vind aan de jurk is het lijfje en dat de jurk zo mooi wijd uitloopt. En het allermooiste vond ik de strik die over de rug heen geweven zit en die dan uitloopt in de sleep. Op de dag zelf voelde ik mij een ware prinses. Wat ontzettend gaaf om deze jurk aan te kunnen hebben.’ 

trouwjurk, trouwjurken foto shoot, la nova, mirjam broekhof, zussen foto shoot, fotoshoot ideeën, idee fotoshoot,
Elize: ‘Oh, ik ben weer helemaal aan het weg zwijmelen. Onze trouwfoto’s zijn zo leuk en ik kon ook een boel leuke foto’s vinden van mijn trouwjurk. Vandaar een kleine collage. Ik kocht mijn jurk bij La Nova, een prachte winkel in Dordrecht. Niet persé bij mij om de hoek, maar hun collectie sprak me (en spreekt nog steeds😉) erg aan. Tijdens het passen vond ik ook alle jurken erg mooi. Maar deze en nog een andere sprongen er voor mij echt uit. Uiteindelijk ben ik voor deze beauty gegaan. Het mooie aan deze jurk vind ik de halslijn en de rug. Prachtig kant wat over mijn schouders naar mijn rug liep. Ik wist meteen dat Daniël dat ook prachtig zou vinden en dat klopte ook. Naast de prachtige hals en rug was ik erg blij met het rok gedeelte, de rozen in het midden en de prachtige tule. Eigenlijk was deze jurk op zich al een droom, maar met de mega-sluier was het allemaal nog veel mooier. Ik ben nog altijd enorm blij met deze jurk. Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld als in deze jurk.’

Marielle: ‘Een trouwjurk uitkiezen vond ik zo leuk. Via Facebook had ik shoptegoed gewonnen bij dezelfde bruidszaak waar Elize haar jurk heeft gekocht, La Nova. Samen met mijn zussen en mijn moeder ben ik daar wezen passen. Uiteindelijk koos ik een jurk, zonder te weten dat ik daar ook al over had lopen zwijmelen toen Elize eerder daar haar jurk uitzocht. Ik vind een strapless jurk heel mooi en vooral deze omdat hij een beetje hartvormig loopt. Daarnaast houd ik niet zo van een strak vallende jurk en vond ik deze wijde rok met kleine sleep heel mooi. Toen ik deze jurk aantrok bij het passen en dacht aan Johan terwijl hij mij in deze jurk zou zien op onze bruiloft, moest ik een klein traantje laten. Ik was verkocht! Een sluier wilde ik in eerste instantie niet, maar toen ik met mijn vader naar de winkel ging om de jurk af te spelden, was ik toch verkocht toen ik een exemplaar op deed. Ik voelde me echt een bruidje met die sluier erbij. Ook op onze trouwdag voelde ik mij mooi in deze jurk, met mijn kapsel en de sluier. Het was een prachtige dag!’

Zucht, wat is het toch heerlijk om zo terug te kijken naar onze prachtige jurken. Hopelijk hebben jullie ook lekker zitten zwijmelen met al deze foto’s en verhalen.

Hou jij ook zo van trouwen en trouwjurken?

Liefs, Hanneke, Marielle en Elize

Geplaats in categorie Personal met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *