Dit ga ik missen aan ons huisje

Zo’n drie jaar hebben Daniel en ik in onze prachtige bovenwoning gewoond. Vandaag is de dag dat we de sleutels krijgen van ons nieuwe (koop) huis. We kijken er erg naar uit om groter te gaan wonen en om een tuin te hebben, maar we gaan dit huisje ook wel missen! In dit artikel neem ik jullie mee naar de hoekjes in huis die ik het meest ga missen!

De open haard/schouw
Dit was het element waardoor ik verliefd werd op deze woning. We waren, vlak voor ons trouwen, nog op zoek naar een woning. Deze woning gingen we toch maar bekijken, ondanks dat het aantal vierkante meter op de woningbouw-site echt heel laag was. Toen we in het huisje kwamen bleek dat niet, onze interesse steeg. Toen zag ik het prachtige schouwtje en mijn interesse steeg nog meer! We hebben het huis geaccepteerd en zo geschiedde. Ook de drie jaar dat we hier hebben gewoond heb ik veel plezier beleefd aan dit schouwtje. Het leuk decoreren, foto’s maken en filmen. Echt een tof stukje van ons huis.

Het badkamermeubel
Dit was eigenlijk Daniëls project, maar ik ben hier zo blij mee geweest. Er was een kleine wasbak in de woning, maar eigenlijk kon daar geen make-up tafel/bureau naast. Ik wilde graag een plekje om me op te maken en te werken. Daniel bedacht toen om daar iets te creëren. Dus met twee Ikea kastjes, een keukenblad en een wastafel hebben we dit heerlijke plekje gemaakt. Ik heb hier echt elke dag wel even aangezeten. Of het nu was om te make-uppen of te werken. Een fijne plek was het zeker.

De keukenplanken:
De vorige bewoners van dit huis hadden een grote plank in de keuken hangen i.p.v. het keukenkastje. Dat vonden wij er leuk en handig uitzien. Wij hebben de ene lange plank vervangen door twee iets kortere planken. Daar hebben we servies en wekpotten op staan. Dit hebben we altijd erg handig gevonden en het staat ook gewoon erg leuk! We vinden het zelfs zo leuk dat we in ons nieuwe huis ook een klein plekje willen creëren voor de wekpotten!

Al met al hebben we het enorm goed gehad in deze woning. Ik ben heel blij dat we wat groter gaan wonen (zeker met de baby op komst), maar ik ga het hier ook wel erg missen. Het is zo’n fijn plekje met zoveel leuke herinneringen. Ons eerste huisje samen, waar we na onze trouwerij kwamen, waar we vrienden over de vloer hebben gehad, hebben gelachen, hebben gehuild en waar we met een warm gevoel naar terug mogen kijken!

Ik ben erg dankbaar voor wat we hebben gehad en ook benieuwd wat we allemaal zullen beleven in ons nieuwe huis!

Hoe was jouw eerste woning?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Geen categorie, Huis met tags , , ,

Eén reactie op “Dit ga ik missen aan ons huisje”

  1. Heidi schreef:

    Met kleine woningen kan je echt mooie dingen van maken. Vooral leuke ideeën vind ik het vooral. Ben dan ook reuze benieuwd hoe je huisje der nu ga uit zien van inrichting. 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *