Leuke cadeau’s voor een baby van 1 jaar

De tijd gaat zo hard, over ruim een maandje is Boaz alweer jarig en wordt hij 1 jaar! Waar blijft de tijd! Van schattige mini-baby is hij veranderd in een lekker mannetje met een eigen karakter, eigen humor en die alles aan het ontdekken is. De afgelopen tijd ben ik bezig met kijken wat leuke cadeautjes zijn voor Boaz zijn verjaardag. Ook komt tussendoor Sinterklaas ook in het land, waar cadeautjes bij horen, dus dubbele pret voor Boaz. Ik neem jullie mee in leuke cadeau-ideetjes voor jongens van rond 1 jaar oud die ik heb gevonden!

Houten speelgoed

Vuilniswagen: Kid’s Concept, Stapeltoren: Wooden Story , Trekspeeltje: Sarah&Bendrix , tol: Hema, Regenboog: Grimm

Er is zoveel mooi en leuk speelgoed op de markt! Ik hou echt van houten speelgoed en dan vooral in naturel of pasteltinten. Er komt zeker iets van houten speelgoed als cadeautje voor Boaz voor zijn verjaardag. Die regenboog bijvoorbeeld, vind ik heel leuk, omdat je daar vanalles mee kan. En die tol lijkt me ook leuk, want Boaz vindt het heel leuk om te kijken naar alles wat draait en beweegt, dus die gaat hij vast prachtig vinden!

Loopwagen

Winkelmandje: kid’s concept , blokkenkar: Egmond toys , blauwe loopwagen: kid’s concept , grijze loopwagen: childhome

Een loopwagen lijkt mij zeker ook een leuk cadeau. Boaz is nu aan het staan en loopt stiekem soms al een beetje achter de tafel aan, al gaat dat nog niet altijd heel soepel. Ik kan me voorstellen dat hij over een paar weken wel helemaal blij wordt van een loopwagentje waarachter hij kan aanhobbelen. Deze vind ik allemaal heel schattig, wie weet komt er eentje bij ons in huis!

Muziekinstrumenten

Xilofoon: Kid’s Concept, trommel: kid’s concept, gitaar: kid’s concept , trommel wit: Kid’s concept , tamboerijn: blokker

Boaz is een liefhebber van muziek. Hij heeft al een schud-eitje en een sambabal die hij graag gebruikt. Liedjes luisteren en meezwaaien vindt hij heel leuk. Muziekinstrumentjes zijn dus zeker een leuk cadeau.

Loopfietsen

Loopfiets: Bandits & Angels , vintage loopfiets: Retro Roller, driewieler: Veloretti , loopfiets groen: Bandits & Angels

Wat een super leuke loopfietsjes zijn er op de markt. Met name die vintage auto en dat metalen fietsje vind ik zo schattig voor Boaz. Misschien is het nog een beetje op de groei, maar wat maakt het uit!

Boekjes

Gewoon zoals je bent, Jonny Lambert ;Alfabet, Carlotte Dematon, Nog even achter mijn oortjes kriebelen, Jorg Muhle; Hé, wie zit er op de wc? Harmen van Straaten, Ssst! De tijger slaapt, Britta Teckenturp

Boekjes zijn altijd een leuk cadeau vind ik. Hierboven zijn een aantal boekjes waarvan mij het verhaal heel schattig/leuk lijkt voor Boaz. Het boek Alfabet heb ik bijvoorbeeld leuke dingen over gelezen, dat je echt plaatjes bij de letter kan zoeken (als Boaz wat groter is) en het boekje Nog even achter mijn oortjes krabben moet ook een hit zijn bij dreumesen!

Wat vind jij een leuk cadeau-idee voor een kindje van een jaar oud?

Geplaats in categorie Kinderen met tags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *