Inspiratie Sinterklaascadeautjes voor kinderen

Vorig jaar schreef ik al over hoe wij Sinterklaas vieren. Dat doen we dit jaar eigenlijk vrijwel hetzelfde. Het enige wat veranderd is is dat Julia nu niet meer gelooft in sinterklaas. Ze weet hoe het allemaal zit, maar we hebben al gemerkt dat ze ondanks dat weer helemaal in het verhaal opgaat. Leuk om te zien! Dit betekent dus ook dat Julia een surprise gaat maken voor school en ook thuis maken we een kleine surprise voor elkaar. Ezra en Samuel doen niet mee, maar krijgen uiteraard wel een surprise. Daarnaast vieren we ook traditioneel pakjesavond. Normaal doen we dat met de hele familie, maar nu vanwege corona maatregelen alleen met mijn ouders erbij. Ook konden we afgelopen weekend niet naar een fysieke intocht, maar hebben we dubbel genoten van de intocht op televisie. We gaan er weer een hele gezellige tijd van maken, juist nu in dit gekke jaar. In dit artikel ga ik per kind delen wat we ze gaan geven op vijf december. Ons budget per kind ligt rond de 50 euro per kind aan cadeautjes. Hier houd ik dus rekening mee bij het maken van de verlanglijstjes. Ik zit er deze keer bij alle kinderen wel iets boven, maar ik hoop dat ik ook wat korting kan scoren als ik bijvoorbeeld op black friday bestel. Afwachten maar.

Julia (8 jaar):

Hondje met brokjes/drolletjes:

Julia wilde dit hondje vorig jaar al heel graag hebben en ook dit jaar stond hij op haar verlanglijstje. Deze krijgt ze dus hoe dan ook. Dit hondje is niet meer verkrijgbaar via bol of Intertoys, dus deze bestel ik even los. Hij kost 22,94 bij amazon.com

Lopende pop:

Deze blijft ook naar boven komen bij Julia. Het lijkt haar heel leuk om een grote pop te hebben die ook kan lopen. Deze krijgt ze dus ook van ons. We vragen ons wel af, hoe lang ze poppen nog leuk blijft vinden, maar het is eigenlijk het enige waar ze echt vaak mee speelt! Hij kost 14,99 bij Intertoys.

Make-up adventskalender:

Julia en Ezra zijn helemaal weg van adventskalenders (tja, wie niet eigenlijk….ik vind ze ook altijd geweldig!). Julia had ook make-up op haar lijstje staan, dus besloten we op zoek te gaan naar een make-up advent kalender. Ik kwam er één tegen van Essence (budget make-up merk bij Kruidvat en Etos), maar besloot toch voor deze te gaan van de douglas. Hij kost 14,95. Mooi prijsje! En we zitten door ons budget voor Julia. Op naar de volgende!

Ezra (6 jaar):

Lego City testrit Rover:

Ezra is altijd met lego in de weer. Hij heeft niks anders op zijn lijstje staan. Dus dat worden lekker wat lego pakjes. Bij Lego krijg je bij intertoys tot 22-11 een extra korting van 20%. Daar gaan wij even goed gebruik van maken. Deze set stond op het lijstje van Ezra en lijkt ons helemaal leuk voor hem. Hij kost 19,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Intertoys.

Lego City Mars onderzoeksshuttle:

Deze set past weer geheel bij de vorige set. Ezra heeft nog niet echt ruimtevoertuigen van Lego, dus dit is een leuk begin. Jammer genoeg is deze set niet verkrijgbaar via Intertoys, dus koop ik hem via Top1Toys voor 23,99.

Lego adventskalender:

Ook voor Ezra kan een adventskalender natuurlijk niet ontbreken. We kozen deze uit voor hem van Lego City. Elke dag een nieuwe verrassing voor hem. Dit gaat hij geweldig vinden! Deze adventkalender kost 24,99 en is te krijgen via Intertoys. En dan zitten we alweer ruim boven budget, dus tijd om door te gaan naar Samuel, de jongste telg.

Samuel (2 jaar):

Little Dutch dokterstas:

Deze vind ik zo leuk! Nog een dokterskostuum erbij en Samuel kan aan de slag en ons allemaal beter maken. Deze tas stond al eerder op zijn verlanglijstje, maar nu wordt het toch echt tijd dat hij hem daadwerkelijk gaat krijgen. Hij is verkrijgbaar bij Intertoys voor 24,99.

Little Dutch hamertje tik:

Wij hadden een setje hamertje tik, maar deze was na jaren gebruik incompleet en niet meer zo leuk om mee te spelen. Tijd voor een nieuwe variant dus. En de rustige kleuren van Little Dutch stemmen mij altijd rustig. Hij kost bij Intertoys 16,99.

Smartmax (via Marktplaats):

Ik ga proberen een mooie set Smartmax te scoren via Marktplaats voor een leuk prijsje. Dat wordt dan het laatste cadeau voor Samuel. We hebben al een voorraadje Smartmax, maar kunnen daar vaak net niet mee uit de voeten. Tijd om deze dus verder aan te vullen. Ik vind de Smartmax setjes met buizen en glijbanen waardoor en waarover de ballen kunnen rollen heel gaaf. Dat lijkt me echt iets voor Samuel.

Naast deze cadeautjes krijgen de kinderen vaak ook nog wel wat ‘nuttige’ cadeaus zoals een pyjama en ondergoed. Ook kopen we voor alle neefjes en nichtjes van mijn kant van de familie altijd een cadeautje. Dus onze kinderen krijgen er altijd wat extra cadeautjes bij, ook van opa en oma. Hoe regelen jullie de cadeaus? Gaan jullie voor veel kleine cadeaus, of vooral wat grotere dingen? Hebben jullie ook een budget waar je je aan probeert te houden? Weten jullie al wat je gaat kopen?

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Kinderen met tags , , , , , , , , , , , ,

2 reacties op “Inspiratie Sinterklaascadeautjes voor kinderen”

  1. Jannienke kenters-Breman schreef:

    wat zal ik graag , bij jullie sinterklaas vieren , wordt je enorm verwend , volgens mij bij bol , nu ook wel veel korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *