Tussen 3 kruidnoten (bastogne)

Oké, don’t judge us. Wij zijn dol op de Sinterklaastijd. We hebben het er al over en eerlijk gezegd kunnen we niet wachten. Al het snoepgoed wat bij sinterklaas hoort vinden we ook niet erg! Vandaag willen we drie smaken pepernoten testen. Dus benieuwd welke pepernoten je komende maanden in huis moet hebben? Lees snel verder.

 

LU Bastogne kruidnotenLu Bastogne kruidnoten zijn heerlijk knapperige kruidnoten met de unieke smaak van LU bastogne.

Hanneke: Ik vind bastogne koeken erg lekker. Gewoon als koekje, maar ook in de yoghurt (niet bepaald een gezonde gewoonte) en verkruimeld in een bodem van een taart. Deze kruidnoten smaken exact hetzelfde als dit heerlijke koekje. Lekker knapperig ook! Ik ben fan!

Marielle: Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel hoge verwachtingen had van deze kruidnoten. Ik vind bastogne-koeken namelijk super lekker. Een van de betere koekjes in het schap misschien wel. Mijn hoop/verwachting was dan ook dat deze kruidnoot een soort mini-bastognekoekjes waren in kruidnoot-vorm. Dat kan alleen maar hemels zijn. Bij het proeven was ik toch een beetje teleurgesteld. Het zijn zeker lekkere kruidnoten en vooral ook heerlijk krokant. Maar de bastogne-smaak vind ik niet zo duidelijk te herkennen. Een beetje te subtiel ofzo. Zeker een lekkere kruidnoot, maar niet helemaal zo fantastisch als ik gehoopt en verwacht had. Ik zou deze een 7.5 geven.

Elize: Ik ben dol op bastonen. Dus dit moet wel een kruidnootjes zijn voor mij! Lets try. Oeh, lekker. Hij is lekker knapperig en heeft inderdaad een bastone smaak. Het had van mij misschien nog nét meer bastonen smaak mogen zijn. Deze vind ik erg lekker ik geef hem een 7,5

Milka Bastogne kruidnoten Milka kruidnoten zijn heerlijk knapperige kruidnoten met de unieke smaak van LU Bastogne en stukjes Milka melkchocolade.

Marielle:
Sowieso bij voorbaat al een +1 voor de persoon die dit bedacht heeft. Bastogne-kruidnoten is één, maar dan ook nog combineren met Milka: briljant! Top concept.
Qua smaak ben ik gematigd enthousiast. Ik vind deze kruidnoot wel lekker, maar eerlijk gezegd vind ik de gemiddelde chocolade- of truffelpepernoot een stuk lekkerder nog dan deze. Ik geef ‘m een 7.

Elize: Bastonen vind ik lekker, Milka vind ik lekker, maar samen? Ik weet het niet. *neemt een kruidnoot*. Hm.. ik vind het lekker, maar ben niet heel erg overtuigd. Prima, maar niet de wow factor. Ik geef deze een 6,5

Hanneke: Het wordt alleen maar mooier denk ik. Lu bastogne en dan nog met stukjes milka chocolade erin! Ze bedenken wat tegenwoordig. Ik vind hem erg geslaagd. De stukjes chocolade zijn een lekkere toevoeging. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat bovenstaand kruidnootje en deze ook best heel zoet zijn, dat had wel iets minder gemogen wat mij betreft.

Kruidvat zeemeermin kruidnotenBen je gek op Sinterklaas maar mis je de zomer, zon en zee? Geniet dan van deze Kruidvat Mermaid Kruidnoten.”

Elize: Hier ben ik benieuwd naar. Dit leek me een soort kruising tussen een pepernoot en een M&M. We gaan het zien. Oeh, lekker. Het doet me heel erg denken aan iets, maar ik kan het gewoon niet plaatsen! Ik vind deze verassende lekker! Ik geef hem een 7,5! 

 

Hanneke: Die leuke zachte pastelkleuren lachen me al toe. Echt leuk! Verder smaken deze nootjes niet heel bijzonder. Een krokant suikerlaagje om de kruidnoot heen en een prima kruidnoot aan de binnenkant. Prima, maar niet heel bijzonder. De kleurtjes maken het natuurlijk wel extra leuk, het staat erg gezellig op tafel.

Marielle: Ik wist van te voren niet welke smaak deze pepernoten hadden, dus ik had hele zoete, fruitachtige ideeën in mijn hoofd. Maar bij het proeven vond ik deze kruidnoten een soort Smarties-kruidnoten combi. Zo’n harde suikerlaag die ook om smarties zit, gecombineerd met een standaard kruidnoot. Ik merk dat ik er van deze gelijk meer ga eten. Ik vind ze lekker. Leuk ook voor kinderen of bij een film in plaats van m&m’s. Ik geef ze een 7.5

Wij zijn wel benieuwd of jij deze smaken al hebt geproefd en welke jij het lekkerst vond, laat je het weten in de reactie hieronder?

Liefs, de drie zussen!

Geplaats in categorie Geen categorie met tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *