Mijn top 3 broeken voor extra lange mensen

tall jenas, tall merken, merken lange broek, extra lange broek, tall merken, top 3 tall merk,Wij, als zussen, zijn lang. Onze ouders zijn ook aan de lange kant, dus heel gek is dat niet. Maar ik, Elize, ben het langste van ons gezin. Ik ben zelfs iets langer dan mijn vader. Door mijn lengte is het soms een gevecht om goede broeken te vinden. Ik weet dat ik niet alleen op de wereld ben die langer is dan 1.80 meter dus vandaag een artikel over mijn lievelingsmerken als het om lange broeken gaat.
tall jenas, tall merken, merken lange broek, extra lange broek, tall merken, top 3 tall merk,Nummer 3: Noisy May

Dit is een fijn, basic en budget merk. De broeken zijn niet duur, maar zitten mooi. Ik heb twee skinny jeans van dit merk (waarvan er een helemaal versleten is). Het zijn echt toppertjes met een mooie lengte!
tall jenas, tall merken, merken lange broek, extra lange broek, tall merken, top 3 tall merk,Nummer 2: Topshop Tall

Topshop Tall is een wat duurder merk. Ongeveer tussen de 30 en 60 euro voor een broek. Het is niet duur voor een goede jeans, dat weet ik, maar ik ben wel dol op koopjes scoren! Ik heb de eerste broek op de foto’s nu voor de tweede keer (de eerste zoveel gedragen dat hij kapot was gegaan) en de tweede broek heb ik in een mooie denim kleur. Deze vertoont ook al wat slijtplekken. Dit zijn echte geweldige broeken. In dit artikel kan je zien hoe ik hem draag. Ik koop deze broeken graag via Zalando of Asos.
tall jenas, tall merken, merken lange broek, extra lange broek, tall merken, top 3 tall merk,Nummer 1: Asos

Ik koop sowieso veel op deze webshop, maar ook hun eigen merk voor lange mensen vind ik geweldig! Ik heb verschillende broeken van het huismerk in de kast liggen. Ze verkopen basic skinny jeans én ook bijzondere broeken. Dat vind ik zo leuk aan Asos. Het maakt niet uit wat je zoekt en hoe je eruit ziet, ze hebben voor iedere smaak en lichaam wel iets. Zeker het bezoeken waard!

Ik ben wel nieuwsgierig hoe lang jij bent én waar jij graag je broeken scoort! Laat je het weten in de reactie?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *