Ik ben er weer!


Foto: Bianca van der Aalst fotografie

Ha lieve lezers,

Ik ben er weer! Na een tijd van afwezigheid hier op tussen3zussen ben ik weer helemaal terug! Afgelopen januari ben ik moeder geworden van Noah. Ik vertel je graag hoe het nu gaat!

Kleine Noah
Ons gezin is afgelopen januari uitgebreid met de lieve Noah. Hoe bijzonder hoe er een nieuw mensje in ons leven is gekomen en hoe hij er alweer helemaal bij hoort. Noah doet het super goed! Hij drinkt en slaapt goed overdag. De nachten zijn nog wat gebroken, maar dat wordt over een tijdje vast ook beter (hoop ik :)). Noah is echt een heerlijk vrolijk ventje. Hij geeft ons zoveel vreugde met z’n gebrabbel en lieve lachjes. Ik vind het echt bijzonder hoe je weer helemaal kan houden van een nieuw kindje en hoe hij nu al niet meer weg te denken is uit ons leven.

Boaz als grote broer
Boaz is met recht een trotse grote broer. Helemaal gek van “baby Noah”. Meerdere meren per dag komt hij naar Noah om hem te aaien of een kusje te geven. De afgelopen weken was hij soms wel wat meer huilerig en ons wat meer aan het uitdagen, maar dat hoort er ook even bij. Ik vind dat hij het echt goed doet! Volgens mij kan hij niet wachten tot hij met Noah kan gaan spelen.

Hoe is het met mij?
Met mij gaat het goed. De overgang van een naar twee vind ik met momenten echt meevallen, terwijl ik op andere momenten me echt afvraag hoe andere mensen dit in hemelsnaam doen. Fysiek ben ik helaas nog niet herstelt van de zwangerschap en bevalling. Ik heb flink last van bekkeninstabiliteit, wat naar verwachting ook nog wel een tijd herstel vraagt. Dat is wel echt balen, omdat ik zoveel meer wil doen dan kan. Maar aan de andere kant heb ik ook geleerd dat ik daar niet teveel in moet blijven hangen, want anders word ik alleen maar sip en dat maakt het nog zoveel zwaarder. Ik probeer te kijken naar wat ik wel heb en wat wel lukt. De meeste dagen lukt dat heel goed en zo nu en dan even niet, dat hoort er ook bij.

Tussen3zussen
De afgelopen maanden heb ik natuurlijk vol in de zwangerschap-bevalling-baby bubbel gezeten en ik heb dan een hoop wat ik wil gaan delen met jullie. Zo heb ik mij uitgebreid voorbereid op mijn tweede bevalling, omdat mijn eerste ervaring niet fijn was. Heb ik een prachtige bevalling achter de rug waar ik heel graag meer over vertel. En heb ik de afgelopen maanden een peuter- en babykamer ingericht die ik graag laat zien. Genoeg stof tot schrijven dus! Laat het vooral ook weten als je specifieke dingen hebt waar je meer over wilt lezen!

Geplaats in categorie Geen categorie met tags , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *