Onze beste… (huidverzorging, recpet en meer…)

beste huiverzorging, favorieten, Wat vinden wij nou het aller beste? Waar zweren we bij en kunnen we elkaar én jullie aanraden? Ons meest geliefde recept, meest gebruikte huidverzorging en volgens ons de beste manier om te relaxen? Je gaat het is dit artikel ontdekken!

Beste Huidverzorgingsproduct:
Elize: Ik vind de peeling van The Ordenary echt geweldig. Ik gebruik deze een keer per week en mijn onzuivere huid reageert er echt goed op. Het leuke van dit merk en dus deze peeling is dat hij erg budget proof is. Zeker een aanrader wat mij betreft.

Marielle: Ik ben buiten mijn gezicht reinigen, niet zo’n ster in uitgebreide gezichtsverzorging. Wat ik momenteel wel vaak smeer in de ochtend (met zonnig weer) is de gezichtszonnebrand van Rituals. Die is niet zo plakkerig en beschermd mijn gezicht wel goed tegen de zon!

Hanneke: Wat ik eigenlijk al jaren gebruik en prima zijn werk doet is micellair water van Garnier. Het doet niet echt iets geweldigs voor mijn huid, maar het haalt wel mijn make-up er helemaal vanaf en maakt mijn huid niet vet of droog. Topspul dus!

Beste date night:
Hanneke: De laatste tijd schieten die date nights er bij ons een beetje in. Dat wordt echt iets om in de zomer weer even goed op poten te zetten, want ik mis het stiekem wel. Wat wij beiden heerlijk vinden is oppas regelen en dan lekker bij een restaurantjes wijntjes drinken, hapjes eten en samen kletsen. Soms nemen we ook nog een spelletje mee. Echt genieten!

Marielle: Wij zijn al erg lang geleden echt op date (film, uit eten, lunch) geweest. Dat is momenteel nog wat lastig om te plannen met een kleine baby en omdat het met mij fysiek nog niet helemaal goed gaat. Maar wat we wel elke week doen (met dank aan mijn ouders die dan komen oppassen!) is samen baantjes zwemmen. Heerlijk om toch even eruit te zijn samen en bij te kletsen!

Elize: Oef, ik ben al snel tevreden. Even tijd samen is zo belangrijk, maar schiet er snel bij in. Ik vind het heel fijn om een spelletje te doen samen. We hebben ook een keer een sleep over in de woonkamer gedaan. Ik had het matras naar beneden gehaald en na het kijken van een film hebben we heerlijk geslapen in de woonkamer. Zo simpel, maar zo leuk!

Beste recept:

Elize: Dan ga ik echt voor dit gnocchi recept. Dit recept is super simpel en zo zo lekker. Marielle vertelde over dit recept en sindsdien is het favoriet hier in huis.

Hanneke: Het recept dat Elize noemt is bij ons ook favoriet sinds Marielle erover vertelde, maar om het gevarieerd te houden kies ik natuurlijk wat anders. Verder eten wij nog steeds heel regelmatig het recept dat ik van mijn schoonzus kreeg en dat we naar haar vernoemd hebben: het recept van tante Kayleigh. Een heerlijk gerecht met pasta, salami, kip en kruidenkaas.

Marielle: Ja, dat gnocchi recept is heerlijk en makkelijk! Dat komt bij ons ook regelmatig op tafel. Wat we momenteel ook regelmatig eten is een snelle pastasalade: volkorenpasta koken, rode pesto erdoorheen en dan daarbij een hoop lekkere groente (wortel, paprika, komkommer, lente-ui) en zongedroogde tomaten toevoegen. Heerlijk, ook met warm weer. Aftoppen met mozzarella en pijnboonpitten en smullen maar!

Beste manier om te relaxen:
Hanneke: Ik vind het heerlijk om op de bank naar een goede serie te kijken, dan kom ik tot rust. Verder merk ik dat sporten (hoewel ik niet zo sportief aangelegd ben) mij wel veel ontspannen geeft tijdens en achteraf. En kampeervakanties werken top bij mij. Alles loslaten en lekker primitief leven. Ik houd ervan!

Marielle: In bad gaan met een boek laat mij echt ontspannen. Een dagje sauna of naar het strand vind ik ook heerlijk ontspannen. Momenteel ben ik ook begonnen met borduren (gewoon simpel kruissteek) en dat is ook heerlijk kneuterig ontspannen.

Elize: Dit is iets wat ik niet zo goed kan. Maar als ik naar de sauna ben geweest ben ik echt ontspannen. Nu doe ik dat (helaas) niet elke week. Dan ga ik graag in bad om even te ontspannen.

Beste app:
Marielle: Naast de standaard social media apps vind ik de app van het voedingscentrum nog steeds heel handig om meer inzicht te hebben in gezond eten. Daarnaast is de bijbel-app mijn favoriet. Ik heb elke dag een melding aanstaan om 19:00 uur ‘s avonds om een stukje uit de bijbel te lezen. Werkt als een speer!

Hanneke: Mijn meest gebruikte apps zijn What’s app, Instagram en Facebook. Daarnaast maak ik veel gebruik van de app to do: hierin maak ik lijstjes en deze lijstjes kan ik ook delen met anderen. Heel handig! Ook heb ik door Marielle de app parkmobile (eindelijk) ontdekt, nu hoef ik nooit meer naar de betaalautomaat als ik ga parkeren en betaal ik precies de tijd die ik geparkeerd sta. Ideaal!

Elize: Naast Whats’app en Instagram, ga ik toch voor Canva. Ik heb er al eens eens een artikel over geschreven en ik ben nog steeds fan.

Wij zijn wel benieuwd of jij dit lijstje ook kan invullen! Je mag dit in de reacties doen, maar we hebben ook een mooie afbeelding die je op Instagram kan invullen!

Liefs, Hanneke, Marielle en Elize

Geplaats in categorie Personal met tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *