Babykamer inspiratie

babykamer, babykamer vintage, vintage babykamer, inspiratie babykamer, Nu ik in het derde trimester ben beland voel ik de druk om de babykamer af te maken heel erg. Het leek mij leuk om in dit artikel te laten zien wat onze plannen zijn en hoe het ermee staat.

babykamer, inspiratie babykamer, pinterest babykamer, vintage babykamer,

Sierlijsten en behang:
Al tijden geleden maakte in een pinterest boord aan voor de babykamer. Al snel wilde we sierlijsten voor de helft van de muur, met daarboven behang. Maar wat voor behang? Hier heb ik echt heel lang naar gezocht. Telkens vond ik leuke behangetjes, maar het was het allemaal net niet. Tot ik weer staaltjes bestelde en ik opslag verliefd was op het peren behang dat je hierboven ziet. Even later kozen we de kleur die sierlijsten gaan krijgen en de plannen voor de ene muur waren gemaakt. Yes!

babykamer, inspiratie babykamer, pinterest babykamer, vintage babykamer,Ik heb de sierlijsten inmiddels al geplakt en afgewerkt. Hier gaan we weer mee verder al de rest van de muren af zijn. Even geduld nog dus.

babykamer, inspiratie babykamer, pinterest babykamer, vintage babykamer,Nisje:
De andere muur had verschillende buizen zichtbaar lopen. Niet mooi, vonden we. Hoe kunnen we dit wegwerken? Al snel zag ik op Pinterest verschillende nisjes. Vooral het plaatje hierboven vond ik prachtig. Daniel was entausiast en zei dat hij dit wel kon maken. Leuk! Hij is er inmiddels ook al mee begonnen. Een hele klus, maar het word zo mooi!

babykamer, inspiratie babykamer, pinterest babykamer, vintage babykamer,De kast:
De andere muur hebben we inmiddels geverfd in een gebroken witte kleur. Deze muur blijft rustig, maar daar komt een prachtige kast. Deze vond ik via Facebook en ik was in een klap verliefd. Vooral die mooie bloemen details. Wauw. Ook een pluspunt dat de kleur mooi is en er nog mooi op zit. Dar scheelt een boel schuur- en verfwerk.

Meubels:
Ik wil het liefst eerst alle muren afmaken, maar de plannen voor de meubels zijn er al wel. Van Emma hebben we nog een ledikantje, daar gaan we het bijpassende commode bij kopen. Dir is lekker klein en compact, fijn voor de kleine kamer. Verder komt er nog een stoel en natuurlijk leuke decoratie. Maar ik merk dat ik niet zo goed verder kan kijken. Eerst de muren en grote meubels, dan de rest. Ik heb er geen ruimte voor in mijn hoofd. Het zullen de zwangerschapshormonen we zijn, haha!

Ik zal jullie wel op de hoogte houden als alle muren en meubels af zijn. Dan gaan we daarna naar de decoratie kijken.

Wat vind je van de plannen?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Huis, Kinderen met tags , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *