Over ons

 

Dit is Hanneke, de oudste zus van de drie. Ze is getrouwd met Remco en ze wonen samen in een fijne rijtjeswoning. In 2012 werd ze voor het eerst moeder van haar dochtertje Julia, in 2014 kwam daar haar zoontje Ezra bij en in 2018 is de jongste zoon Samuel geboren. Daarnaast is Hanneke juf op een basisschool. Schrijven is voor haar altijd een uitlaatklep geweest en een ontspannende bezigheid. Ze wil jullie graag meer laten lezen over het moederschap (eerlijk, met de rauwe randjes), persoonlijke updates, creatieve DIY’s, simpele recepten voor het hele gezin, huishouden en opvoeden.

Dit is Marielle, de middelste van de zussen. Ze is gelukkig getrouwd met Johan. Ze wonen samen in een klein appartementje en zijn ondertussen druk op zoek naar een mooie koopwoning om samen in te leven en misschien wel een gezinnetje te stichten 🙂 Marielle werkt als jeugd- en gezinswerker/gedragswetenschapper in een sociaal wijkteam. Daarnaast is zij een grote liefhebber van muziek, pickwick-vragen, spelletjes spelen, kopjes thee en afspreken met haar vrienden. Marielle wil jullie meer laten lezen over wat haar bezighoudt, interieur, haar  nieuwste filosofische hersenspinsels, reviews en opvoeding.

Elize, Elize Tussen3zussen, tussen3zussen,

Dit is Elize, de jongste van het stel. Ze is getrouwd met Daniël en zij wonen samen in een klein, maar heel fijn huisje. Ze werkt in de kinderopvang. Ze heeft jaren verschillende baantjes gehad, maar sinds 2017 werkt ze vast op een BSO. Naast haar werk in de kinderopvang is ze ook online druk bezig. Ze heeft een goedlopend YouTube-kanaal: Girlonthewhitebike. Daar plaatst ze video’s over beauty en fashion. Op Tussen3zussen wil ze haar andere kant laten zien. Ze wil graag artikelen schrijven over bijvoorbeeld: opvoeden, huisdecoratie en ze deelt graag lekkere en makkelijke recepten met jullie.

Follow my blog with Bloglovin

 

 Reacties zijn gesloten.