Tussen 3 chocoladerepen

repen, tony's, johny, peper

Als er één ding is wat wij als zussen gemeen hebben, is het dat we gek zijn op chocolade. Dus besloten we alle drie een reep te kopen, deze samen te delen en onze eerlijke ongezouten mening te geven over deze repen. Kwijl en lees lekker mee!

Johnny Doodle coffee cookie crumble (2,69 euro voor 180 gr.)

johny doodle koffie cookie crumble

Dit zegt Johnny Doodle: “Voor de koffieliefhebbers een chocoladereep die is geinspireerd op de koffie latte macchiato. De reep is bestrooid met twee knapperige koffie crumbles, een scherpe espresso biscuit en een romige mokka biscuit. Gecombineerd met melkchocolade zal de milde mokka smaak zelfs de niet koffieliefhebber overtuigen.” 

En dit zeggen wij:

Elize: “Het doet me denken aan de McFlurry Tiramisu. Die vond ik niet super lekker. Hij smaakt echt naar koffie. Daar moet je maar net van houden.” Marielle: “Ik houd niet van koffie, maar deze chocolade vind ik wel erg lekker!” Hanneke: “Ik vind hem wel oké. De koekjes zijn niet heel knapperig. Dat vind ik jammer, want ik proef ze nu niet zo terug.”

Eindoordeel: 6,7

 

Tony’s chocolonely donkere melk pretzel toffee (3,05 euro voor 180 gr.)

tony's chocolonely pretzel toffee

Dit zegt Tony’s chocolonely: “Pretzel? Lekker. Toffee? Ook lekker. En samen in donkere melkchocolade met 42% cacao zijn ze nóg lekkerder! Een knapperig zoutje van de pretzel en een zoete crunch van de toffee: met deze paarse jongen hebben we ‘r weer een nieuwe favo bij!”

En dit zeggen wij:

Elize: “Ik vind hem lekker, maar niet de lekkerste smaak ooit.” Marielle: “Inderdaad. Ik vind bijvoorbeeld Salted Caramel veel lekkerder.” Hanneke: “Ik proef wel echt de pretzel. De toffee proef ik minder.”

Eindoordeel: 7,0

 

Delicata Melk roasted mais jalapenopeper (1,99 euro voor 100 gr.)

deicata albert heijn jalapeno mais

Dit zegt Albert Heijn: “Een spannende melkchocolade met geroosterde mais, pittige jalapeno peper en een snufje zout. Hartig, pittig en zoet in één reep. Echte Belgische chocolade. 36% cacao.” 

En dit zeggen wij:

Elize: “Eerst dacht ik gewoon dat het popcornchocolade was. Het pittige gevoel laat even op zich wachten. Dat is wel een leuk effect.” Hanneke: “Ik voel een beetje die peper. Fijn dat dat pas achteraf is, want als je aan het eten bent is hij echt heel lekker en daarna wordt je nog verrast door de nasmaak!” Marielle: “Goede reep voor mensen die snel teveel chocolade nuttigen. Van deze chocolade zal je niet snel teveel eten vanwege de pittige nasmaak.”

Eindoordeel: 7,1

 

We vonden het erg leuk om voor jullie deze repen te testen. Er zat er geen één bij waar we dolenthousiast van werden, maar lekker waren ze sowieso wel. Welke reep zou jij weleens uit willen proberen? Let us know 🙂 En heb je nog ultieme chocoladetips voor ons? Welke reep moeten wij echt geproefd hebben?

Geplaats in categorie Food met tags , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *