Wat trekken wij aan met kerst?

Hoi lieve volgers en lieve zussen,

Elk jaar is het weer een heel dingetje. Wat trekken we aan met kerst? Toen ik nog geen kinderen had kon ik al flink zoeken naar de perfecte outfit voor mezelf. Maar nu kleed ik een heel gezin! Elk jaar is het weer een sport om mijzelf en de kids leuk aan te kleden en ik geniet hier stiekem best wel van. Remco beslist eigenlijk meestal zelf wat hij aandoet en pakt vaak gewoon iets nets uit zijn kast en gaat er niet perse voor naar de winkel (iets met Mars en Venus). Kijk je mee?

Ikzelf (maat 40/42):

Ik had al een tijd geleden een hele mooie leren rok gezien op internet. Ik bedacht toen al meteen om deze te gaan scoren voor kerst. Een mooie panty eronder en een mooie top erop en klaar is Klara. De rok scoorde ik op Black Friday met 20% korting. Fijn! Het shirt en de panty had ik al in mijn kast liggen. Wellicht dat ik nog een nieuw shirt of trui ga kopen boven de rok, maar dat weet ik nog niet. Ook heb ik nog een leuk jurkje van 2 jaar geleden liggen (zie tweede foto). Deze is nu denk ik niet meer te koop.

Rok – Vila – €39,95 (zonder korting)

Top – Only (Jacqueline de Jong) – € 19,99

Panty – Zeeman (high waisted shaping panty)  –  €4,99

Glittersokjes – Hema – €2,00

Schoenen – Dr. Martens – Via marktplaats gekocht

 

Julia (6,5 jr. oud – maat 122):

Voor Julia ben ik een kijkje gaan nemen bij H&M (ook weer op black Friday). Julia is gek op jurken en deze kunnen niet glitterig en kitscherig genoeg zijn. Deze jurk gaat ze echt geweldig vinden en ze zal er helemaal in shinen met kerst. Een zwart lange mouwen shirt eronder en een zwarte panty en klaar is onze Juul. Eronder draagt ze haar dr. Martens, deze maken de look net wat stoerder!

Lange mouwen shirt (verpakt per 2) – H&M – €9,99

Jurk – H&M – €29,95

Panty – Hema  – €4,00

Schoenen – Dr. Martens – gekocht via Marktplaats

 

Ezra (4,5 jr. oud – maat 116):

Ezra is geen macho jongentje, maar houdt wel van typische jongensdingen (auto’s, dino’s, treinen, voetbal enz.). Bij H&M zag ik deze trui al een tijd geleden in de winkel hangen. Ik heb deze toen niet meegenomen, maar later toch online besteld (weer op Black Friday). Een leuk houthakkersoverhemd eronder om de look net wat meer schattigheid mee te geven. Laatst kochten we een donkerblauwe corduroy broek bij H&M voor Ezra. Deze staat hem zo leuk en past perfect bij zijn outfit. Zijn schoenen heeft hij al een tijd. Deze poetsen we netjes op en dan kan hij ze zo weer aan met kerst. De schoenen en zijn sokken staan niet op de foto, maar via de link kan je ze wel bekijken. De schoenen zijn echt een aanrader! Ezra loopt er heerlijk op.

Trui – H&M – €14,99

Overhemd – H&M – €14,99

Broek – H&M – €9,99

Sokken (5 paar) – H&M – €9,99

Schoenen – Nelson – Orange babies – €69,99

 

Samuel (8 maanden oud – maat 74):

Samuel heeft het geluk (of de pech) dat hij een oudere broer heeft en dat er vaak nog kleren voor hem liggen. Zo heeft hij een hele schattige rode broek liggen met bretels en een wit overhemdje met strikje. Die kan hij mooi aan met kerst. Verder heb ik natuurlijk nog wel wat geshopt voor hem, want iets nieuws erbij is altijd leuk! Ik kocht voor hem een kerst sweater en een leuke spencer bij Prenatal. Zo is Samuel helemaal het heertje met kerst. Ook vind ik het heel stoer om een overhemdje en spencer met een spijkerbroek te matchen. Spijkerbroekjes heeft Samuel ook al zat in zijn kast liggen, dus daarvoor hoefde ik niet naar de winkel.

Spencer – Prenatal – €12,99

Kerst sweater – Prenatal – €10,49

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om onze outfits te zien en wie weet geeft het je wat inspiratie voor je eigen outfit of die van je kinderen. Vind jij het ook zo leuk om jezelf en/of je kinderen te kleden voor de kerst? Wat voor outfit heb jij gekozen, of wat zou je graag aan willen trekken? Laat het achter bij de reacties!

Veel liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Kinderen, Vrijetijd met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *