Mijn zussen shoppen mijn outfit (zwangerschapskleding)

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,Al sinds ik mij kan herinneren zijn mijn zussen en ik dol op leuke kleding kopen en winkelen. Als kinderen gaven we met alle plezier ons kleedgeld uit en dat deden we ook graag samen. Lekker met elkaar een dagje winkelen deden we vaak. Het leuke is dat we ook allemaal een eigen stijl hebben. We shoppen graag in dezelfde winkels, maar komen met andere items thuis. Daarom hebben we iets leuks bedacht. We gaan voor elkaar outfits uitzoeken. Hoe leuk is dat? Ik (Elize) ben als eerste aan de beurt. In dit artikel ga je lezen naar wat voor outfit ik opzoek ben en wat mijn lieve zussen voor mij uitzoeken. Dus lees snel verder, ik kan in ieder geval niet wachten!
Mijn wensen:
Ik ben op zoek naar zwangerschapskleding. Mijn buikje begint te groeien (LEUK!) en daardoor past mijn eigen kleding minder goed. Voor nu kan ik nog wegkomen met een elastiekje in mijn broek, maar dat gaat niet lang meer goed, denk ik. Ik zou het leuk vinden als jullie een hippe zomeroutfit voor mij kunnen zoeken. Er is heel veel positiekleding te vinden, maar ook heel veel suffe dingen. Daniël (mijn man) en ik noemen dat ook wel moeke outfits. Dat wil ik dus niet, maar daar vertrouw ik jullie wel in. Naast dat ik een leuke en hippe outfit wil, moet de outfit ook lang genoeg zijn. Dat is bij mij altijd lastig. Ik ben namelijk 1.86m. Mijn voorkeur gaat ook meer uit naar broeken dan jurken. Ik heb al een aantal jurken waar ik nog lekker in kan doorgroeien.

Als jullie goede sandalen tegenkomen wil ik die ook wel. Ik heb veel sandaaltjes, maar die lopen niet allemaal even fijn. Ik kan me voorstellen dat ik een paar “goede stappers” aan wil als ik met een bolle buik rondloop.

Mijn budget is maximaal €100,-. Ik ben dol op goede koopjes en daarnaast moeten we soms even de hand op de knip houden vanwege de komende baby en hopelijk een ander huisje. Daarom wil ik bij voorbaat ook even zeggen dat ik heel kritisch ga zijn op wat ik ga houden. Als ik straks niks hou, ligt het niet aan jullie (tenzij jullie echt moeke outfits gaat samenstellen natuurlijk, haha). Ik zou zeggen: succes met winkelen! Ik weet dat ik jullie een lastige opgave heb meegegeven!

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,De outfit van Hanneke:

Ik weet dat Elize een groot deel van haar tijd aan het werk is in de kinderopvang. Ik dacht dus: De broek die ik ga kopen voor haar moet ook goed te combineren zijn met het über-hippe oranje werkshirt van Elize. Daarnaast vind ik dat het ook een outfit moet zijn die goed te dragen is op dagen met lekker lente-/zomerweer. Een outfit die je zowel casual kan stylen als chic. Nu weet ik dat ze bij Asos echt leuke positieoutfits verkopen. Net zo leuk als de reguliere kleding daar in de webshop. Dus daar ben ik mijn outfit voor Elize gaan scoren. 

Ik koos voor een prachtige roze blouse (hier shop je hem). Ik vind hem netjes, maar niet te netjes en een mooi licht, lief kleurtje. Mooi bij een gebruinde huid, denk ik. Onder de roze blouse koos ik voor een witte linnen ‘cigarette’ broek met grijze streepjes (hier shop je hem). Dat lijkt me zo lekker zitten! Zeker met een dikke buik in de hete zon, lijkt me dit een verademing. Deze broek oogt casual, maar toch ook wel weer netjes. Dat vind ik altijd een prettige combi aangezien je je outfit dan zelf af kan stylen. Het enige zorgpuntje wat betreft de broek is de lengte. Het is een broek die van nature wat hoog valt (7/8 model), maar als hij echt veel te kort is, is het denk ik geen porem. Hopelijk valt dit mee! Ben zo benieuwd hoe hij je zal staan, Elize!

Ik koos ervoor om deze outfit casual chic af te stylen en kocht voor jou ook nog een paar bruine sandalen (hier shop je ze) en een bruin heuptasje (hier shop je hem) bij van Haren om je outfit helemaal af te maken. Ik vind bruintinten altijd mooi combineren met grijs en roze tinten. Ik hoopte dat het tasje en de sandalen qua kleur zouden matchen. Dit bleek helaas niet het geval te zijn, dat is wel jammer. Sieraden heb ik bewust niet gekocht, omdat je zelf al zoveel hebt en uit je eigen voorraad kan putten.

Verder denk ik dat je met deze outfit eindeloos kan combineren met items die je al in de kast hebt liggen, Elize. Bij heel warm weer kan je deze broek aan met een simpel grijs T-shirt of grijs hemdje erboven en witte sneakers, Vans of All-Stars eronder. Wil je voor heel netjes gaan dan kan je er pumps onder dragen of andere nette schoentjes en erboven de blouse die ik voor je kocht of een shirtje met een mooie blazer eroverheen. Ook lijkt het me gaaf als je deze outfit draagt zoals ik hem voor je heb gekocht met een oversized spijkerjack erop en sneakertjes o.i.d. eronder. 

Dit was echt heel leuk om te doen. Ik ben geenszins een mode-expert en vind het altijd heel moeilijk om outfits te matchen, maar voel me nu ik dit artikel schrijf toch even een stylist. Het was leuk om een outfit voor jou uit te zoeken, Elize! En wees maar lekker kritisch, hoor. Het moet natuurlijk wel lekker zitten, goed passen en, het allerbelangrijkste, bij jou passen!

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,Elize: Wat een leuke outfit is dit. Ik ben vooral erg dol op de broek. Dit is echt een heerlijke zomerse broek die ik ook naar mijn werk aan kan. Helaas is hij wat te kort, maar ik ga mijn ogen open houden voor zo’n heerlijke linnen broek! Ook de blouse vind ik erg mooi. Deze zou je ook na de bevalling nog prima aan kunnen, denk ik zo! 

Het tasje past helaas niet op mijn heupen, maar het idee vind ik erg tof én hip! Dan hebben we nog de schoenen. Die zijn ook erg mooi. Ik heb nog geen bruine sandalen en ik denk dat deze wel prima zullen lopen. Daarnaast is bruin goed te combineren met allemaal kleuren en items uit mijn kast. Thanks, Han, voor de leuke outfit!

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,De outfit van Marielle:

Nou, Elize, je hebt zeker gelijk over al die ‘moeke-outfits’. Er is een hoop saaie kleding te vinden voor zwangere vrouwen, waarom nou? Ik wilde graag voor Elize een mooie hippe lange broek zoeken, maar dat is mij eerlijk gezegd niet goed gelukt. Elize heeft echt lengtemaat broeken nodig en die zijn er niet veel. Eerst had ik ideeën voor een lange zwarte broek, maar ik begreep van Elize dat ze die al heeft in positieformaat. Dat zou dubbelop zijn en dat is jammer.

Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij een korte broek. Lekker voor de zomer lijkt me zo, als het misschien toch al warm genoeg is met zo’n mooie dikke buik. Tegen mijn eigen verwachtingen in ben ik geslaagd bij de C&A. Je moet daar even goed zoeken (tussen de sommige wat minder hippe items), maar er zitten wel leuke dingen bij. En tegen een goede prijs ook.

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,Uiteindelijk ben ik voor een tuinbroek gegaan. En eerlijk gezegd niet 1, maar 2. Ik dacht, dan kan Elize kiezen of ze 1, 2 of geen van de broeken houdt. Als eerste heb ik een witte tuinbroek uitgezocht. Ook heb ik dezelfde tuinbroek in het blauw. Daarbij heb ik twee shirtjes gekocht voor onder de tuinbroeken: een top met strepen en een roze met een soort panterprint.

De top met strepen had ik bedacht onder de blauwe tuinbroek en het roze shirt onder de witte tuinbroek, maar wellicht is het andersom ook wel leuk. Wat betreft schoenen dacht ik aan Vans eronder of All Stars en die heeft Elize als het goed is al in huis.

Ik ben heel benieuwd hoe de outfits staan bij Elize. Zoals ik al aangaf had ik niet heel positieve verwachtingen van de C&A en ik ben benieuwd of het een beetje leuk staat allemaal. Voor de prijs hoef je je niet te laten tegenhouden. Voor alles bij elkaar (dus twee outfits exclusief schoenen) was ik € 90 kwijt. Dat vind ik best meevallen!

mijn zussen kiezen mijn outfit, utfit challenge, budegt outfit, zwangerschas outfit, zwanger ootd, ootd zwangerschap, posietiekleding, shoplog, Asos, C&A, van Haren,Elize:

Marielle bestelde haar outfit bij C&A. Een winkel waar ik niet heel vaak naar binnen stap en waar, denk ik, het moeke gehalte erg hoog ligt. Gelukkig heeft Marielle twee hele leuke looks voor mij uitgekozen. Een tuinbroek met een shirtje. Ik ben erg dol op tuinbroeken. Ik heb er nu ook drie en die beginnen al wat strak te zitten. Deze positietuinbroeken zijn, voor nu, nog wat te groot bij mijn buik. Maar als het zomer is gaat dit heel lekker zitten denk ik zo! De shirts zijn ook wat aan de ruime kant. Terwijl het wel een maatje M is. Mijn buik kan dus nog lekker groeien! Het gestreepte shirt is ook een voedings-top. Er zit een lapje achter het shirt zodat je ongestoord je kindje kan voeden. Leuk, voor over een klein half jaar. Ik lees nu ook dat Marielle de shirts onder de andere tuinbroeken had bedacht, zo zie je maar dat het eigenlijk vier outfits kunnen zijn! Goede deal! Mariel, ook jij bedankt voor de leuke outfits! 

 
Ik vind het erg leuk dat mijn zussen een keer een outfit voor mij hebben uitgekozen, dat brengt weer hele andere dingen. Ik zou zeggen doe ons vooral een keertje na! Als je geen zus hebt kan je dit natuurlijk ook met je moeder/vriendin doen! Ik ben benieuwd of jij ook zulke leuke dingen krijgt.
 
Wat vind jij van de outfits?
 
Liefs, Elize

Geplaats in categorie Geen categorie met tags , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *