Mijn zussen shoppen mijn outfit

Een aantal weken terug konden jullie lezen over de outfits die Hanneke en Marielle uitkozen voor Elize. Vandaag kiezen Marielle en Elize een outfit voor Hanneke. Hanneke heeft een kindje van één en vindt dat aan haar lichaam nog steeds af is te zien dat ze drie kinderen heeft gebaard. Nu de borstvoedingsperiode en de babytijd voorbij is wil Hanneke zich graag weer in wat nieuwe kleding steken. Kleding die haar buik niet benadrukt en die ze zowel thuis als naar haar werk kan dragen. Hanneke wil dat de kleding hip is, dat ze zich er aantrekkelijk in voelt en dat de kleding bij haar leeftijd past. Kijken jullie mee naar wat Marielle en Elize voor haar uit hebben gezocht?

De outfit van Marielle:

Marielle:

Altijd leuk om een outfit voor een van je zussen uit te kiezen. Hanneke is natuurlijk een mooie, lange dame, dus keuze genoeg aan outfits die haar leuk zullen staan! Zelf ben ik mijn zoektocht gestart bij Costes, een winkel die Hanneke heel leuk vindt. Deze winkel is vaak net iets hoger in de prijs, maar ze hebben inderdaad super veel prachtige items van goede kwaliteit.

Ik had een aantal outfits in mijn winkelmandje zitten, maar heb toch voor deze outfit gekozen. Een maxi-rok leek mij heel leuk en met deze simpele, maar mooie top erbij vind ik de outfit compleet. Voor de finishing touch heb ik er nog een fluwelen haarband bij uitgezocht. Wat mij betreft een nette, maar ook hippe outfit die Hanneke zowel naar haar werk als in haar vrije tijd kan aantrekken. Ik ben super benieuwd hoe zij de outfit vindt!


Hanneke:

Ik vind deze outfit zo leuk! Ik werd al helemaal enthousiast toen er post van Costes binnenkwam, want ik vind de kleding daar heel mooi. Zelf had ik deze outfit denk ik niet uit het schap gepakt. In de rok zit beige en dat kan mijn gezicht flets en bleek maken. Omdat het beige alleen maar in de rok zit en niet vlakbij mijn gezicht, is dit geenszins het geval. De haarband vind ik geweldig en de outfit zit superfijn! Het shirtje sluit prachtig aan op mijn lichaam en de rok zit heerlijk! Dit is echt een aanvulling voor mijn garderobe! Super blij mee.

De outfits van Elize:

Voor Hanneke had ik meteen een doel voor ogen. Een oranje/roestkleurig item. Hanneke had vroeger een jurk in die kleur en sinds kort heeft ze er weer een. En die kleur staat haar zo mooi! Met haar prachtige donkere haren vind ik dat onwijs gaaf staan. Ook wilde ik voor Hanneke een leuke budget outfit kopen. Niet persé voor Hanneke (al zou ze dat niet erg vinden, gok ik) maar ik ben dol op koopjes jagen! Ik ging het internet op met deze twee doelen in mijn achterhoofd en uiteindelijk kocht ik twee outfits die onderling ook te combineren zijn. Dus eigenlijk vier outfits! 

De eerste outfit heeft het oranje waar ik het over had. Deze rok vind ik echt heel erg mooi en ik denk dat dit model Hanneke tof zal staan. Ik vind het leuk om de rok met een roze shirt te combineren, want dat komt weer terug in de panterprint. Een vrolijke zomerse outfit, vind ik! 

De tweede outfit heeft een flair pants. Hanneke gaf aan dit tof te vinden. Hanneke is, net als ik, vrij lang. Ik kocht deze dus ook bij de Tall-afdeling. Deze zwart witte broek leek me ideaal te combineren met van alles dat ze al in haar kast heeft, maar ik koos voor een mooie witte blouse. Deze is leuk om op te knopen of in de broek te stoppen, bijvoorbeeld. 

Zoals ik al zei kunnen de items ook met elkaar gecombineerd worden. De flaired pands met het roze shirt en de blouse met het rokje. Lekker combineren en dan voor onder de € 100,-. Ik zeg missie geslaagd! Hopelijk heb ik Hanneke er blij mee kunnen maken!:)

Hanneke:

Ik kreeg een tas binnen van Zalando. Ik vind dat een leuke webshop. Ze hebben er heel veel merken en als je je best doet, kan je er best goed budget shoppen. Ik weet dat Elize heel goed is in voor een klein budget een super toffe outfit te scoren. En in mijn tas zag ik dan ook vier items zitten! En dat voor nog geen 100 euro. Echt zo knap! Ik vind de outfits helemaal geweldig. De broek komt uit de Tall collectie en is zo ontzettend lang. Echt heel fijn! Ik heb hem wel twee maatjes groter moeten bestellen (hij viel erg klein). De rok is helemaal mijn stylo! Deze outfits had ik zelf ook zo bij elkaar kunnen shoppen. Knap werk, Elize! De broek en de rok zitten geweldig. De shirtjes zijn allebei vrij vormloos en wijd. Ik ga dus zelf nog even op zoek naar bijpassende shirtjes bij de broek en de rok en ik heb ook al wel het één en ander in de kast liggen wat ik kan matchen.

Bedankt zusjes dat jullie voor mij wilden gaan shoppen online! Ik ben echt heel blij met de outfits en ben blij dat er zoveel blijvertjes bij zitten die daadwerkelijk in mijn kledingkast terecht komen. Jullie hebben top werk geleverd! Vaker doen, zou ik zeggen 😉

Welke outfit vind jij het leukst? Wat is jouw favoriete zomer outfit?

Liefs,

Marielle, Elize en Hanneke


Geplaats in categorie Geen categorie, Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *