Onze 3 favoriete beauty-producten

Wij als zussen vinden het leuk om er goed uit te zien. De een draagt wat meer make-up dan de ander, maar alle drie zijn we niet vies van een beetje tutten en onszelf mooi maken. Wij vinden het dan ook heerlijk om van anderen te lezen welke producten zij gebruiken en aanbevelen. Daarom leek het ons wel leuk om met jullie, onze lezers, te delen welke beauty-producten wij graag gebruiken. Alle drie delen we drie van onze favorieten.

Hanneke:

Poe, dit is wel een lastige opgave hoor. Ik heb make-up en haarproducten maar even buiten beschouwing gelaten. Ik heb eigenlijk geen enkele gezichtscreme gevonden waar ik echt groot fan van ben, maar heb wel een paar andere producten die ik al jaar en dag gebruik en waar ik erg blij mee ben.

Rituals douchefoam:

Ik ben echt gek op deze douchefoam! Ik vind het echt een verwennerij om hiermee te douchen. Vooral de geur maakt mij helemaal blij. Momenteel staat deze bij ons in de douche, maar ik vind de oranje en witte variant ook erg lekker. Fijn aan deze is dat hij zowel voor mannen als voor vrouwen gebruikt kan worden. Deze ruikt heerlijk naar de sauna!

De maskertjes van Kruidvat eigen merk:

Ik probeer eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. De laatste maanden gebruik ik die van de kruidvat en ik vind ze erg fijn. Ze lijken mijn huid echt goed te verzorgen, hoeven niet lang in te trekken en de meeste varianten kan je op je gezicht laten zitten en ermee slapen. Ideaal! Ze kosten ook nog eens geen drol, dus zeker een aanrader!

Intuition scheerapparaat:

Dit ding gebruik ik echt al jaren! Af en toe stapte ik weleens over naar goedkopere mesjes om weer tot de ontdekking te komen dat ik veel te onhandig ben daarvoor. Ik snijd mezelf altijd helemaal open. Met dit apparaatje heb ik dat niet. Het zeepblok zorgt ervoor dat mijn huis zacht blijft. Nadeel vind ik dat als het zeepblok bijna op is je er niet meer lekker mee kan scheren. Je doet er dus minder lang mee dan een ‘gewoon’ scheermesje. Maar desondanks ben en blijf ik groot fan! De blokjes koop ik meestal bij de zeeman. Daar kosten ze 6,99 euro voor drie stuks.

Marielle:

Ik heb een aantal basics waar ik niet zonder kan. Dit zijn producten die ik elke dag gebruik en telkens weer opnieuw koop wanneer ze op zijn.

Burt’s Bees lipbalsem

Ik hou echt van deze lipbalsem. Hij is heerlijk zacht en houdt mijn lippen goed op peil. Ik heb van mijzelf echt super droge lippen met veel velletjes (met name in de winter) en alleen deze lipbalsem vind ik fijn. Vroeger gebruikte ik labello of vaseline, maar dat moest ik blijven smeren, zonder echt goed resultaat. Deze lipbalsem van Bird’s Bees verzorgd mijn lippen heel goed. En nog een pluspunt: hij bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten.

Werkbrauwgel van Hema

Niet heel boeiend misschien, wel heel fijn. Ik heb de borstelige wenkbrauwen van mijn vader geërfd, dus die hebben wel wat nodig om een beetje in vorm te blijven. Wenkbrauw-gel it is. En deze van de HEMA is gewoon super fijn. Ik heb wel eens andere geprobeerd, maar kom toch telkens bij deze terug. Functioneel en betaalbaar, i love it.

Rituals daggel

Een tijdje terug ontving ik een proefpakketje met gezichtsverzorging van Rituals. En sinds die tijd ben ik om. Eigenlijk vind ik Rituals te duur, maar die dagcrème is echt heerlijk. Mijn huid wordt er super zacht van, hij ruikt heerlijk en maakt mijn huid niet vet of plakkerig. En ook bij deze crème geldt weer: hij bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten. Mijn tip is: nooit aan beginnen, want je bent gelijk verkocht 😉

Elize

Wat een opgave. Drie dingen kiezen! Ik ben dol op beautyproducten. Ik heb daarom besloten om geen make-up te kiezen. Dan zou de keuze al helemaal onmogelijk zijn. Misschien deel ik wel een keer mijn vaste make-up producten die ik (bijna) elke dag gebruik. Voor nu mijn drie favoriete beautyproducten.

Bio oil:

Bio oil gebruik ik al tijden. /maar sinds mijn zwangerschap gebruik ik de olie om elke avond mijn buik en borsten in te smeren. Ik smeer mezelf in om zwangerschapsstrepen te voorkomen. Op mijn borsten is het kwaad al geschied, maar hopelijk houdt de bio oil mijn buikhuid soepel en voorkom ik striae.

Olaz Total effects 7 in One:

Huidverzorging is voor mij erg belangrijk. Ik krijg snel puistjes en met de juiste producten gaat dat redelijk. Deze crème gebruik ik als dag- en nachtcrème. deze crème is erg fijn en bevat geen parfum. Dat is goed voor mijn gevoelige huid.

Dove deo:

Deo is sowieso een must. Ik vind het vreselijk als ik mezelf ook maar een klein beetje ruik. Ik smeer elke ochtend fanatiek met deo. Deze deo hoef ik ook alleen maar in de ochtend aan te brengen en ik ben de hele dag fris. Daarnaast geeft hij geen nat gevoel onder mijn oksels. Dat vind ik altijd zo vies aanvoelen! Ik koop deze deo bij de op=op voordeelshop. Daar zijn ze goed betaalbaar!

Wat is jouw favoriete beauty-product?

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *