This or that TAG

this or that, this or that tag, tussen3zussen,Keuzes maken is nooit makkelijk, maar vandaag gaan we het doen. Door middel van 9 this or that vragen geven wij ons een beetje bloot en kan jij ons beter leren kennen! Als je het leuk vindt kan je de keuzevragen in de reactie ook overnemen! Dan kunnen we jullie ook een beetje beter leren kennen! Laten we snel verder gaan naar alle vragen!

Koffie of thee:
Hanneke: Sowieso koffie! Ik kan echt niet zonder. Ik krijg spontoon hoofdpijn als ik mijn dag zonder mijn grote vriend koffie begin. Een beetje zorgelijk wel eigenlijk. Ik ben een echte cafeïne junk geworden. Daarnaast drink ik trouwens ook heel veel thee!!
Marielle: Overduidelijk thee. Als er iemand een thee-leut is ben ik het wel. All day, every day kan je mij met een kop thee vinden. 
Elize: Koffie! Ik ben dol op een bakje koffie, of nog beter, een goede cappuccino op z’n tijd. In de winter kan ik me ook gek drinken aan thee, maar als ik echt moet kiezen ga ik voor een goed bakje koffie!

Ochtendmens of avondmens:
Hanneke: Nu ik drie kiddoos heb en mijn dag asociaal vroeg begint (meestal al voor 6:00) ben ik omgetoverd tot een echt ochtendmens. Ik ben dan onwijs productief en mijn hoofd is op z’n scherpst. In de avond ben ik vaak afgemat moe en ga ik vroeg naar bed. Ik was altijd een avondmens, maar dit is veranderd in de afgelopen jaren. 
Marielle: Een middagmens, kan dat ook? Ik ben niet echt een nachtdier en ‘s avonds lang opblijven past niet echt bij mij. Maar om dan te zeggen dat ik altijd vroeg uit de veren ben en ‘s ochtends gelijk fris en stralend ben, nee dat ook niet 😉
Elize: ik was altijd een ochtendmens, maar sinds mijn zwangerschap is dat wat veranderd. Ik ben nu meer een avondmens. Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn als ik eenmaal bevallen ben. Waarschijnlijk zal ik verplicht elke nacht een paar keer moeten opstaan en ben ik geen van beide, haha!

Avond stappen of avondje thuis:
Hanneke: Avondje thuis denk ik toch. Ik vind het heerlijk om even lekker wat voor mezelf te doen ‘s avonds of lekker samen met Remco te Netflixen. Maar alleen maar thuis zijn zou ik wel ongelukkig van worden hoor. 
Marielle: Een avondje uit op zijn tijd vind ik zeker wel leuk, maar een avond thuis kan ik misschien nog wel meer waarderen. Lekker met kaarsjes aan een film kijken of met vrienden samen eten en spelletjes spelen. Ja, daar word ik wel gelukkig van!
Elize: Een avondje thuis! Ik ben wel een huismus. Echt naar een club gaan is niet mijn ding. Ik spreek dan liever met wat vrienden thuis af om gezellig pizza te eten, te kletsen en spelletjes te spelen!

Whatsappen of bellen:
Hanneke: Ik houd echt niet van bellen! Ik spreek liever met iemand af. Whatsappen vind ik heerlijk! Dit doe ik veel liever dan bellen. 
Marielle: Het hangt ervan af waar het over gaat. Whatsapp heeft zeker mijn eerste voorkeur, maar bellen is soms wel veel makkelijker. Dan is alles gelijk geregeld en besproken.
Elize: sowieso whatsapp! Ik ben echt niet dol op bellen. Door mijn werk bel ik af en toe en is mijn belangst minder geworden, maar mijn grootste hobby is het nog steeds niet en daar gaat het ook zeker niet worden. Ik whatsapp je wel als er iets is!

Boek of film:
Hanneke: Ik heb een nieuwe e-reader gekregen en vind het heerlijk om te lezen. Weinig prikkels en ik ontspan er enorm van. Ik denk dat ik dat toch verkies boven een film kijken. 
Marielle: Oeh, moeilijk. Ik hou van beiden. Heerlijk mijzelf verliezen in een boek, ik geniet ervan. Vaak heb je daar ook langer plezier van dan een film. Maar een film vind ik ook leuk om te kijken, vooral samen met anderen.
Elize: film! Ik ben geen lezer, nooit geweest ook. Op z’n tijd een boek lezen vind ik heerlijk, maar ik kijk vaker en liever een goede film!

Bad of douche:
Hanneke: Douche! Ik ben vrij onrustig en als ik in bad zit wil ik er ook graag snel weer uit. Douchen gaat vrij snel en kan ik enorm van genieten!
Marielle: Team Bad! In bad gaan is een van de manieren waarop ik het meeste kan ontspannen, heerlijk!
Elize: ik wil meteen zeggen BAD! Ik vind het heerlijk om met een lekkere bruisbal en een goed tijdschrift of serie uren in bad te zitten. Badderen is voor mij echt even tijd voor mezelf.

Citytrip of strandvakantie:
Hanneke: Doe mij maar een strandvakantie. Zonder kinderen haha! Heerlijk in de zee zwemmen, wandelingen maken langs het water, zandkastelen bouwen en lekker liggen op een handdoekje of ligbedje en een boek lezen. De perfecte vakantie!
Marielle: Momenteel zeg ik: strandvakantie. Ik ben wel toe aan een beetje relaxen. Maar normaal vind ik een citytrip ook heel leuk, van alles ontdekken en vanalles zien. Super leuk. Maar om echt te ontspannen werkt een strandvakantie voor mij denk ik het beste.
Elize: Ik ga dan toch voor een citytrip. Mede omdat Daniël niet echt van strandvakanties is. Ook weet ik niet of ik de rust in mezelf zou kunnen vinden om een hele vakantie niks te doen. Ik vind het leuk om steden te ontdekken en iets te doen op vakantie. Al zou een hele vakantie niksen me ook heerlijk lijken, maar of ik dat kan weet ik niet!

Optimist of pessimist:
Hanneke: Ik zit er tussenin. Ik ben wel iemand die vrij angstig is aangelegd en ik ben gevoelig voor depressies. Maar ik heb wel ontdekt dat ik sterk ben en mezelf altijd wel uit een dipje krijg. Hierdoor ben ik 90% van de tijd optimistisch, maar die zwaarmoedige kant zit zeker ook wel in mij. Die waardeer ik wat minder, maar ik probeer ook deze kant van mezelf te accepteren. 
Marielle: Ik denk dat ik wel een optimist ben. Ik hou niet zo van al dat geklaag en ben over het algemeen heel dankbaar voor wat ik heb. Natuurlijk kan ik ook een offday hebben of soms even zaniken over kleine dingen, maar uiteindelijk kom ik wel weer tot mezelf en kan ik dan wel weer zien wat er wel allemaal goed gaat.
Elize: Ik denk optimist. Ik probeer altijd het positieve te zien, maar als ik eenmaal in een (hormonaal) dipje zit kan ik daar wel eens helemaal in op gaan. Maar over het algemeen ben ik vrij positief ingesteld!

Introvert of extravert:
Hanneke: Ik ben meer introvert. Ik kan goed alleen zijn en laad dan echt op. In groepen kan ik niet opladen. Wel heb ik erg veel behoefte aan gezelligheid en mensen om me heen. Dat maakt me echt gelukkig. Een goede balans is daarom belangrijk voor mij. 
Marielle: Ik denk dat ik meer introvert ben, vooral echt bij nieuwe mensen en in groepen. Bij vrienden of bekenden daarentegen kan ik echt de oren van je hoofd praten en ik hou er wel echt van om onder de mensen te zijn. Dus misschien er tussenin, met een grotere neiging tot introvert?
Elize: Ik denk dat ik een introvert ben. Ik kan ook genieten van drukte en onder de mensen zijn, maar ik heb even tijd nodig om los te komen bij onbekende mensen.

Wij zijn benieuwd naar jouw antwoorden. Deel ze vooral in de reactie!

Liefs, Hanneke, Marielle en Elize

Geplaats in categorie Personal met tags , , ,

2 reacties op “This or that TAG”

  1. Heidi schreef:

    Wat leuk om jullie beter te leren kennen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *