Op zoek naar een teddy/fake fur winterjas

Lieve zussen en lieve volgers,

Dit najaar is het tijd voor een nieuwe winterjas. Ik heb er nog maar één die heel is en die is al wat jaartjes oud. Tijd dus voor wat uitbreiding van mijn assortiment. Ik ben gek op shoppen en kijk ook graag bij anderen mee wat zij uitkiezen voor kleding. Vandaar dat ik op het idee kwam om jullie te betrekken bij mijn online zoektocht naar een winterjas. Ik wil graag een teddy coat, maar sta ook open voor een fake fur jas. Ik wil geen doorsnee jas in een saaie kleur, maar eentje die wel een beetje opvalt en waar ik vrolijk de winter mee doorkom. De leukste tien heb ik voor jullie op een rijtje gezet in willekeurige volgorde. Shop je lekker met mij mee?


1.Pieces – Faux shearling lange jas – €69,99

Ik vond deze jas op de website van Pieces. Ik vind de kleur geweldig! Verder is hij simpel, wat hem ook weer mooi maakt, vind ik. I like it!

2. Vila – tussenjas ‘Finley’ – €79,90

Met een jas als deze zag ik laatst iemand fietsen. Erg leuk vind ik het dat stoer gecombineerd wordt met vrouwelijk. En weer in mijn favo kleurtje! Ik liet de jassen aan mijn man Remco zien en hij vond deze echt niet mooi haha. Smaken verschillen.

3. Miss Etam – Jas faux fur geel – €79,99h

Als je niet wilt opgaan in de massa in je mooie nieuwe winterjas, dan is dit natuurlijk een hele goede keus. Mooi kleurtje geel ook! Ik word vrolijk van deze jas. Ook leuk gecombineerd met die sjaal. Ik vind bij Miss Etam lang niet alles leuk, maar ze hebben altijd wel leuke dingen ertussen zitten. Zoals deze jas!

4. M&S mode – Fake fur jas – €69,99

De korte jasjes vind ik eigenlijk best leuk! Komt nog eens bij dat ik gek ben op luipaard print (als het maar niet ordinair is) en op deze kleur groen gaat goed samen met de kleur van mijn ogen. Ik vind dit een leuk jasje en anders dan wat je gemiddeld op straat langs ziet komen.

5. Costes – Long teddy – €79,95

Yop! Deze is leuk! Costes vind ik een briljante winkel. Ik ontdekte de winkel ruim een jaar geleden en ben dol op de kleding die ze daar verkopen. Ik moest natuurlijk wel even in de webshop kijken bij de jassen. Deze vind ik erg leuk. Poederroze vind ik erg mooi. Verder is hij redelijk basic, maar ik vind hem erg leuk!

6. Wehkamp- Miss Etam coat bruin – €79,99

Het is wel duidelijk welke kleur het helemaal is voor mij he?! Ik vind roestbruin zo mooi! Ik vind de meeste tedddyjassen redelijk casual ogen, terwijl deze jas van fake bont een stuk nettere indruk geeft. Mooie nette jas. En weer van Miss Etam (via Wehkamp gevonden).

7. Asos – New Look – Teddy jas in roestbruin – €64,99

Deze jas oogt wat meer donkerbruin dan de andere roestbruine jassen die ik heb geselecteerd. Ik vind hem er erg netjes en toch comfortabel uitzien. Leuke jas voor een fijne prijs!

8. H&M – korte teddy jas – €39,99

Ik vind deze jas wel erg harig. Dan ga ik me teveel een beer voelen denk ik als ik deze aan heb. Maar de kleur daarentegen en de prijs maken dat ik hem toch aan het lijstje toevoeg. Ik vind hem niet perfect, maar wel leuk genoeg.

9. Zalando – Liliosa Winterjas – €109,95

Wauw!! Wat een mooie roodbruine kleur heeft deze jas. Ik vind deze jas erg mooi, maar helaas vind ik hem toch echt wel te duur in vergelijking met andere jassen die ik eigenlijk net zo mooi vind.

10. Shoeby – Teddy winterjas – €89,99

Deze jas vind ik helemaal te gek! Dit gaat hem waarschijnlijk worden! Remco vond het ook de mooiste van de hele rits met jassen. Mijn favo kleur, mooi model jas, de sjaal wil ik erbij hebben en de voering is rood met luipaard print erop! Geweldig! Hij ziet er daarnaast ook zo zacht en comfortabel uit dat ik hem nu eigenlijk al aan zou willen doen.

Wat vind jij van deze tien jassen? Welke zou jij kiezen uit dit lijstje? Ben jij al gezwicht voor deze trend? En zo ja: waar komt jouw jas vandaan?

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , , , , , , , , ,

2 reacties op “Op zoek naar een teddy/fake fur winterjas”

  1. jannienke schreef:

    deze jassen ogen denk ik erg warm, maar , komt vast veel wind door , lijkt mij

    • Hanneke schreef:

      Inmiddels heb ik de jas in mijn bezit (nr. 10). Hij is inderdaad heerlijk warm. De wind heb ik nog geen last van gehad, terwijl er een paar dagen terug echt een fris windje stond. Tot nu toe dik tevreden met deze jas. Alleen in de regen lijkt hij me niet zo fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *