Tussen 3 paaseitjes – Stroopwafel, Tompouce en Matchia limoen

paasei, tussen 3, hema paasei, tompouce paasei, stroopwafel paasei, paaseitjes hema, paaseieren hema, mathia, Pasen is in zicht en de winkels liggen al vol met vrolijke versiering én paaseitjes! Wij zijn Hema in gedoken en namen drie bijzondere smaken paaseitjes mee om eens te proeven. Zijn ze echt zo lekker als het klinkt? Je leest het in dit artikel!
paasei, tussen 3, hema paasei, tompouce paasei, stroopwafel paasei, paaseitjes hema, paaseieren hema, mathia, Stroopwafel:
Elize: Hm… ik vind hem niet persé heel lekker, maar ook niet persé heel vies. Als ik hem in een keer in mijn mond die voel ik iets crunchy, dat vind ik altijd lekker. Verder vind ik de smaak niet heel spannend. Als je hem in twee delen eet zit aan de ene kant het stroop gedeelte en aan de andere kant het wafel gedeelte. het stroop gedeelte vind ik heerlijk, het wafel gedeelte niet zo. De volgende keer misschien een stroop-paasei, Hema? Ik geef deze een 7,5 en dat heeft hij te danken aan het stroop-gedeelte, haha!

Hanneke: ik heb de eitjes met het hele gezin geproefd. Julia en Ezra en Remco hadden goede aanvullingen, dus ik neem hun meningen ook mee. We reageerden bij dit eitje allemaal enthousiast: ‘We proeven echt stroopwafel!’ Die karamel/stroop aan de binnenkant is te lekker en de wafel is te proeven door een klein krokantje! Samuel eet dit eitje ook lekker op! Wij geven hem een 9,5. 

Marielle: Ik zeg, lekker eitje. Ik vind de stroopwafelsmaak niet super duidelijk. Ik vraag me af of ik dat eruit had gehaald als ik blind had geproefd. Maar een lekker eitje vind ik het wel. Ik geef deze een 7,5.

 

paasei, tussen 3, hema paasei, tompouce paasei, stroopwafel paasei, paaseitjes hema, paaseieren hema, mathia, Tompouce:
Elize: Wie houdt er nou niet van de Hema tompouce? Ik vind hem heerlijk in ieder geval! Dus de tompouce paasei moest mee! Maar ook deze vind ik niet heel bijzonder als ik hem in het geheel in mijn mond steek. Als ik de twee vullingen weer los eet vind ik het roze gedeelte lekker en het gele gedeelte wat minder. Ook deze vind ik niet mega-lekker. jammer! Ik geef deze een 6,5. Net een voldoende, maar met hakken over de sloot!

Hanneke: Dit eitje waren we erg nieuwsgierig naar, aangezien we allemaal gek zijn op de tompoucen van de Hema! De binnenkant ziet er heel leuk uit, met de typerende kleuren van de tompouce. De smaak zijn we echter minder over te spreken. We vinden hem toch echt te zoet (en ik ben een echte zoetekauw, moet je nagaan) en de smaak lijkt niet echt op die van tompouce. Jammer! Samuel laat dit eitje staan, duidelijk signaal. Het idee is leuk, Hema. De uitvoering wat minder. Hij krijgt van ons gemiddeld een 4. 

Marielle: Leuk bedacht, een eitje in tompouce-smaak. Toepasselijk voor de Hema (hoop alleen niet dat ze ook een Hema-rookworst smaak bedacht hebben ;-))! Grappig dat het eitje aan de binnenkant ook roze en geel is als een tompouce. Over de smaak ben ik overigens wel minder enthousiast, ik vind dit eitje wel heel erg zoet. Leuk bedacht, maar qua smaak zeker niet mijn favoriet. Ik geef dit eitje een 6,5.

 

paasei, tussen 3, hema paasei, tompouce paasei, stroopwafel paasei, paaseitjes hema, paaseieren hema, mathia, Matcha limoen:
Elize: Deze leek me echt te bijzonder om te laten liggen. Ik hem nog nooit matcha op, het lijkt me niet heel lekker, maar met een chocolade laagje wilde ik het wel proberen. Ook limoen in combinatie met witte chocolade leek met niet heel lekker. Maar niets is minder waar. Ik vind deze heel lekker! Hij is heerlijk zoet en fris. Hier lust ik er wel een paar van! maar niet te veel, ik denk dat je hier snel misselijk van wordt, haha! Deze vind ik echt heel lekker! ik geef hem een 8!

Hanneke: Dit eitje heeft een bijzonder smaakje, waarschijnlijk te danken aan de matcha die erin verwerkt zit. Ook proeven we duidelijk een krokantje. Dit is echt wel een lekker eitje. Niet heel bijzonder vinden we, maar wel lekker. Ezra en Samuel eten dit eitje niet op en vinden het echt niet lekker. Remco, Julia en ik zijn enthousiast. Ik geef dit eitje een 6. 

Marielle: Tegen dit eitje zag ik eerlijk gezegd een beetje op. Ik heb wel eens Matcha-ijsthee op en dat vond ik best wel vies. En het dan in een paaseitje, nee dat sprak mij zeker niet aan. Maar ik moet zeggen dat ik positief verrast was. Dit is best een goed eitje! Beetje zurige citoensmaak samen met witte chocolade is niet verkeerd. Ik vind het wel lekker! Wel denk ik (net als Elize) dat je van deze eitjes niet teveel moet eten, omdat je dan snel misselijk kan worden. Maar dat is op zich ook niet verkeerd, omdat ik anders zo’n zak wellicht iets te snel verorber 😉 Ik geef dit eitje een dikke 8.

Onze conclusie:

Stroopwafel: De ultime winnaar met een gemiddelde van een 8,1. Wie is er nou niet dol op stroopwafels? Wij vinden dit eitje in elke geval erg  lekker.

Tompouce: Deze zoete bom krijgt gemiddeld een 5,6. Leuk idee, maar de smaak valt wat minder bij ons in de smaak, helaas!

Mathia/limoen: De meningen zijn verdeeld, maar hij krijgt wel een 7,3 gemiddeld!

Zo. Dat was wel een hele proeverij! Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete paaseitje is. Laat je het achter in de reacties?

Liefs, Hanneke, Marielle en Elize

Geplaats in categorie Food, Geen categorie met tags , , , , , , ,

Eén reactie op “Tussen 3 paaseitjes – Stroopwafel, Tompouce en Matchia limoen”

  1. Jannienke schreef:

    Gewoon wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *