App tip: Stocard

We kennen het allemaal. Sta je bij de kassa en dan wordt er gevraagd naar de klantenkaart. Oh ja, die heb ik wel ergens! Je doet je portemonnee open en gaat op zoek naar de juiste pas. Minutenlang sta je te zoeken door alle pasjes en eindelijk heb je hem. Vreselijk vind ik dat. Ik voel me altijd zo opgelaten als ik de rij onnodig ophoud. Nu hoorde ik Marielle en Hanneke enthousiast praten over een app die dit probleem oplost. Ik besloot hem eens uit te proberen.

Hanneke en Marielle gebruiken Stocard. Ik weet dat er meerdere apps zijn met deze functie, dus laat je aanraders vooral achter in de reactie!

Ik heb stocard gedownload en na wat uitstellen heb ik de app en al mijn pasjes erbij gepakt. Ik zag er eerlijk gezegd een beetje tegenop, want ik dacht dat het uren zou gaan duren. Maar niks is minder waar. Je opent de app, kiest van welke winkel de pas is, je camera scant de pas en de pas dan is al opgeslagen. Ik was letterlijk maar 5 minuten bezig. Geweldig! Het ging zelfs zo snel dat ik daarna mijn portemonnee nog kon opruimen. Ik kwam erachter dat ik aardig wat cadeaubonnen en volle spaarkaarten heb, haha!

Alle kaarten staan netjes in een overzicht en zijn heel gemakkelijk aan te klikken. Een overzichtelijk geheel!

Ik heb nu een stuk lichtere portemonnee en ik hoef gelukkig niet elke keer door alle pasjes te zoeken voor de juiste pas. Geweldig! Ik ben, net als Hanneke en Marielle, fan.

Heb jij zo’n soortapp of zoek je je rot bij de kassa?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , , ,

Eén reactie op “App tip: Stocard”

  1. Hennie Scheele schreef:

    Ik ben ook fan. Heel handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *