Fotoverslag van Emma’s eerste verjaardag

Vorige week zondag was het zover: Emma’s eerste verjaardag. Of, nou ja… de dag dat we het vierden. Het leek mij leuk om jullie, door middel van foto’s, mee te nemen naar het feest!

Het feest begon natuurlijk al in de ochtend. De avond ervoor had ik de woonkamer versierd met slingers en ballonnen. Ik pak graag uit met een verjaardag, dus zeker ook op die van mijn eigen kind!

Nadat ze haar lievelingsontbijt (bananenpannenkoekjes) op had hebben wij haar cadeautjes gegeven. Wij gaven Duplo, een spiegel en een muziektafeltje. Ze vond het maar gek. Een ingepakte doos, wat doet ik daar mee… Maar ze begon wel meteen met de Duplo te spelen, leuk!

In haar slaapje hebben Daniël en ik de laatste voorbereidingen getroffen. Opruimen, schoonmaken en eten klaar zetten. Emma had een konijnenfeestje, vandaar dat je veel konijnen terugziet op de foto’s. Ik had konijnenkoekjes en (hoe kan het ook anders) worteltaart gebakken. Alles stond klaar en de eerste visite kon komen.

Vanwegen de aangescherpte coronamaatregelen konden we, helaas, alleen familie ontvangen. Iedereen kon een uurtje komen en zo wisselden ze elkaar af. Iets wat ik heel jammer vond, maar voor Emma was het wel fijn.

Hanneke kwam het eerst met haar gezin. We hebben gezongen, 1 kaarsje uitgeblazen en Emma kreeg drie heliumbalonnen, zo leuk! Nadat Emma haar worteltaartje op had heeft ze heerlijk met haar neefjes en nichtjes gespeeld tot de tijd om was.

Opa en oma waren aan de beurt. Na een prachtig lied kreeg Emma een cadeau. Inmiddels had ze een klein beetje door hoe het in zijn werk gaat met cadeaus, haha. Het was een prachtige poppenwagen waar ik vroeger ook mee heb gespeeld. Zo bijzonder.

Na het uur van opa en oma kwam Marielle met haar gezin langs. Zij brachten ook het grote familie-cadeau mee. Een poppenhuis. Emma (maar vooral ik) was helemaal overdonderd door zo’n mooi en groot cadeau. Ze pakte van alles uit het huis en begon er lekker mee te spelen. Wat een verwennerij!

Daarna was het tijd voor Emma’s tweede slaapje, ze sliep als een roos en best lang. Hoe kan het ook anders na zo’n intense ochtend, haha!

Na haar slaapje was Daniël’s familie aan de beurt. Emma werd weer overladen met prachtige cadeaus en ze snoepte een aantal konijnenkoekjes op, haha! Terwijl iedereen lekker aan het kletsen was scharrelde Emma tussen iedereen door en speelde ze wat met haar cadeaus.

Aan het eind van de dag heeft ze bij mij voor de laatste keer een avondvoeding gekregen. 1 jaar vond ik een mooie leeftijd om het borstvoeden af te bouwen. Toch een momentje hoor! Een mooie afsluiting van de dag.

Al met al was het een heerlijke dag voor Emma en hebben Daniël en ik er ook erg van genoten.

Ik ben wel benieuwd, hoe was de eerste verjaardag van jouw kindje? Of hoe zou je het vieren?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Kinderen, Personal met tags ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *