6x de leukste adventkalenders

advent kalender, budget advent kalender, beste advent kalender,Ik ben dol op de adventtijd. De kerstboom staat en het aftellen naar kerst gaat écht beginnen. Iets wat die tijd nog leuker maakt is een adventkalender. Ik vind dat echt ge-wel-dig! Vandaar dat ik dit artikel voor jullie heb. Een artikel bom-vol adventkalenders. Voor elke interesse en elk budget. Dus lees snel verder.

Wat mij betreft is de Rituals Adventkalender echt de crème de la crème! Je betaalt er wel wat voor (zo’n 90 piek) maar dan heb je ook wat. De kalender ziet er al supermooi uit, maar de producten zijn ook heerlijk! Ik heb een paar jaar geleden de Rituals adventkalender gehad en wauw, dat was écht elke dag een feestje!

advent kalender, budget advent kalender, beste advent kalender,

Voor de mensen met een bad is deze bruisballen-adventkalender echt een toppertje. Je krijgt 12 bruisballen, dus je kan om de dag even in bad. Dat is pas een relaxte adventtijd! Deze kalender is ook een stukje goedkoper, €20,-!

advent kalender, budget advent kalender, beste advent kalender,

Voor kinderen zijn er ook genoeg adventkalenders te vinden. Je kan natuurlijk een chocoladekalender kopen, die vind je overal voor maar een paar euro. Maar hoe vet is deze Logo Adventkalender!? Die wil ik zelf nog wel!

advent kalender, budget advent kalender, beste advent kalender,

Bij Action zag ik deze kalender voor, ik geloof, 5/6 euro. Het zijn theelichtjes. Je krijgt “maar” drie geuren, dus dat herhaalt zich wel in de dagen dat je de kalender opent, maar je kan wel elke dag genieten van een lekkere geurkaars.

advent kalender, budget advent kalender, beste advent kalender,

In de folder van de Aldi zag ik deze wijn-adventkalender. Misschien is het wat veel, elke dag wijn, maar ik vind het idee wel heel erg leuk! Voor 50 euro kan je elke dag genieten van een ander soord wijn.

Als laatste de adventkaleder die ik voor Emma heb. Daniël en ik hebben een Celebration adventkalender en ik vond het wel leuk als Emma ook mee kon doen in de adventkalender-festiviteiten. Ik heb voor haar een theekalender. Elke dag een ander soort thee. Hoe leuk?! Deze is dus ook geschikt voor kleine kindjes, zoals Emma. Hij ook nog een lekker budget=proof!

Heb jij al een adventkalender in huis? Of ga je er nog een scoren?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *