Een ode aan mijn tweedehands blousejes!

tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,Ik ben dól op tweedehands dingen. Meubels, kleding, noem maar op, maar vandaag wil ik een ode brengen aan mijn tweedehands blousejes. Ik heb er een aantal en vandaag laat ik mijn beste koopjes aan jullie zien. Deze zes draag ik het allerliefst. Zo zet ik mijn pareltjes even in het zonnetje en hopelijk inspireer ik jou om ook eens vaker tweedehands (blousejes) te kopen!tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,Mijn rode blouse is een van mijn oudste tweedehands kledingstukken. Deze kocht ik, samen met een panter blouse, bij de kringloop hier in de stad. De eerste tijd dat ik dit blouseje had droeg ik hem niet zo vaak. De liefde moest even groeien. Nu draag ik hem zó graag. Zeker op een jeans en mijn nieuwe Vans.

tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,
Mijn witte herenblouse kocht ik op vakantie in Zeeland zonder hem te passen. Voor die paar euro kon ik de gok wel wagen, dacht ik. En dat was zo. Ik draag deze parel erg graag en vaak. Opgeknoopt op een broek of open als een soort vestje/blazer.

tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,
Van deze gele blouse met madeliefjes kan ik me niet goed herinneren hoe ik er aan kom, maar dat ik hem graag draag is een ding dat zeker is. Het borduursel op de borst is echt té schattig! Ik combineer hem graag met mijn madeliefjes haarclip!

tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,
Deze blouse is iets meer uit mijn comfortzone. Ik denk dat dat door de print en lengte komt. Deze draag ik graag op een dag waarvan ik niet weet wat ik aan moet. Een goede zwarte jeans eronder en ik ben klaar om te gaan.


Deze roze blouse scoorde ik via Vinted. De kleur is mooi, de opengewerkte bloemen zijn prachtig en hij staat erg gaaf. Deze parel gaat de was in, wacht een hele poos tot hij gestreken is en meteen trek ik hem weer aan. Deze blouse heeft mijn hart gestolen hoor!

tweedehands, tweedehands blouse,, kringloop, tweedehands kleding,Dit is mijn nieuwste aanwinst. Deze kocht ik een week of twee geleden in een kringloop in Vianen. Er waren een aantal leuke blousejes en deze stond het allerleukste. Het is een echte 90’s print en ik ben er weg van!

Eerlijk gezegd kan ik zo nog wel even doorgaan, maar dit zijn toch wel mijn meest geliefde en gedragen (oma)blousen. Ik ben nu wel benieuwd wat jij het liefste tweedehands koopt. Laat je het weten in de reactie?

Liefs, Elize

Geplaats in categorie Vrijetijd met tags , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *