Most likely to

Vandaag leren jullie ons een beetje beter kennen. We doen de most likely to. Wie zou het eerst…. Huilen in het openbaar of struikelen over haar eigen voeten? Kennen we elkaar goed? Je gaat het lezen in dit artikel.

 

1. Met lipstick op haar tanden lopen

Marielle: Het begint gelijk al moeilijk. Dit moet wel een van mijn zussen zijn, want die dragen nog wel eens lipstick en ik echt haast nooit. Al kan ik me wel voorstellen dat áls ik het dan eens draag, het geheid op mijn tanden krijg. Maar ik moet kiezen hè? Dan zeg ik: Hanneke.

Hanneke: Ik draag de laatste tijd geen lipstick, maar af en toe heb ik een fase dat ik dit wel doe. Elize heeft ook van die fases weet ik, maar die ziet er altijd super smooth uit! Ik heb al meerdere keren lippenstift op mijn tanden gehad, dus ik kies voor mezelf haha. 

Elize: Ik denk Hanneke, Zij draagt, van ons drie, het vaakst lipstick. Ik draag ook wel eens lipstick en dan komt het geregeld op mijn tanden, haha! maar ik heb, denk ik, al een paar jaar gen lipstick gedragen. Vandaar dat ik voor Hanneke ga.

2. Huilen in het openbaar

Hanneke: Als ik moet huilen kan ik het vaak niet tegenhouden. En ik ben best wel een jankerd vind ik zelf. Marielle komt voor mij op de tweede plaats, die kan als een gek huilen om series en TV programma’s (dat doe ik dan weer minder). Elize is degene die het meest nuchter is en denk ik haar tranen het snelst laat zien als er niemand bij is. 

Elize: Oei. Wij zijn alle drie wel snelle huilers. We zijn emotioneel en ik denk dat we alle drie dat niet altijd tegen kunnen houden. Ik heb wel huilend op de fiets of in de auto gezeten het afgelopen jaar. Ik hoop dan dat niemand het ziet, maar het is wél in het openbaar. Ik ga dus voor mezelf, maar mijn zussen staan op een goede tweede plek!

Marielle: Ik kies mijzelf en na mij Hanneke. Mijn emoties liggen nogal op de oppervlakte. Een bruiloft: tranen. Een groepje schattig zingende kinderen: mijn ogen stromen vol. Een zielig tv-programma: ik hou het niet droog. Ik nomineer mijzelf.

3. Lachen op het verkeerde moment

Elize: Ik wil eigenlijk meteen Hanneke zeggen, maar het is niet per se op het verkeerde moment, maar vroeger moest zij altijd vreselijk om onze vader lachen, maar dan een paar seconden ná de grap. dat vonden wij dan ook weer hilarisch. 

Marielle: Deze weet ik echt niet. Alledrie zie ik dan ons niet zo snel doen. Behalve als we al in een lacherige bui zijn. 

Hanneke: Hmmm, ikzelf kan wel dubbel liggen om de meest slechte grappen (vooral die van mijn vader), maar op het verkeerde moment lachen herken ik ons alle drie niet zo in. 

4. Meest dronken persoon op een feestje zijn

Marielle: Ik zou zeggen: Hanneke. Niet omdat zij zo’n zuipschuit is, maar ik ben niet heel erg van het alcohol drinken en Elize ook niet heel erg (of alleen als ik er niet bij ben, dat kan natuurlijk ook ;-)). Maar meest dronken persoon op een feestje zijn, is wel een tandje verder. Maar meest aangeschoten: dat zie ik Hanneke nog wel doen. Dan wordt ze altijd heerlijk lacherig.

Elize: Dan ga ik voor Hanneke. Puur omdat Marielle en ik niet vaak drinken. Hanneke is wat meer van een drankje op zijn tijd. Ik geloof dat ze in jaren niet meer dronken is geweest, maar als ik een een van ons drie moet kiezen is het Hanneke. 

Hanneke: Nu moet ik eerlijk zijn he?! Ik houd wel van een wijntje of misschien zelfs twee en bij het tweede wijntje word ik al lacherig en gezellig. Dronken ben ik echter al heel lang niet meer geweest en vind ik eigenlijk ook helemaal niet leuk. Doe mij maar lacherig/aangeschoten. Elize en Marielle drinken niet zo veel alcohol, dus die herken ik hier niet in. 

5. Zich druk maken om de kleinste dingen

Elize: Ook hierin zijn we alle drie goed in. Ik vooral ‘6s nachts, over de onzinnigste dingen. Maar ik denk dat Hanneke en Marielle er ook wat van kunnen. Ik kan bij deze niet echt kiezen. 

Hanneke: Ik kan snel in de war raken van dingen en schommelen in mijn emoties. Ik ben een denker en kan me om veel dingen druk maken. Marielle zit op dat vlak hetzelfde in elkaar. Elize is over het algemeen best wel steady. Ze kan zich uiteraard wel druk maken, maar doet dat naar mijn gevoel meer over grotere ‘belangrijke’ dingen. 

Marielle: Ik denk Hanneke of ik. Elize komt altijd wel relaxed over. Die krijg je niet zo snel in de stress. Hanneke en ik kunnen dat wel meer. Dus dan kies ik deze keer voor mijzelf.

6. Struikelen over haar eigen voeten 

Hanneke: Kies mij! Ik struikel regelmatig over mijn eigen benen. Zo lomp en onhandig. Ik weet wel dat Elize en Marielle ook best wel onhandig zijn en altijd onder de blauwe plekken zitten (net als ik). It runs in the family, zal ik maar zeggen. Maar ik ben denk ik wel de queen!

Marielle: Ik. ben. zo. onhandig. Ik kies mijzelf. Al zijn we alledrie qua motoriek niet op alle vlakken het sterkst. Maar ik zie dit mijzelf zo doen. Over mijn eigen voeten struikelen. Of tegen een deur lopen. Of mijn teen stoten tegen de bedrand. 

Elize: Haha, dit zijn we alle drie! Dit hebben we echt van onze vader. Ik denk dat we alle drie over onze eigen voeten zouden struikelen en we zitten ook alle drie onder de blauwe plekken waarvan we geen weet hebben hoe die er zijn gekomen. Maar ik denk toch dat ik voor mezelf ga in dit geval. 

7. Make-up producten kopen alleen voor de verpakking

Marielle: Ik zou zeggen: Elize. Vooral omdat ik haar het meest met make-up bezig vindt van ons drieën. 

Hanneke: Dat moet Elize wel zijn. Ik koop make-up alleen om de kwaliteit van de make-up. De verpakking zal me worst wezen. Marielle gebruikt niet zoveel make-up en Elize wel. 

Elize: Dit ben ik! Ik denk dat Hanneke dat ook wel zou kunnen, maar ik heb echt een zwak voor een leuke verpakking én ik vind make-up leuk om te kopen/uit te proberen. Hier kies ik dus ook mijzelf. 

8. Een week niet douchen

Hanneke: Getsie! Ik denk geen van ons drieen haha. Eigenlijk is de vraag, wie is het minst bang om vies te worden. Weet je: ik kies bij deze vraag gewoon mezelf. Ik weet dat Marielle en Elize iedere dag douchen en ik doe dat om de dag. Dat maakt mij tot de meest vieze zus toch?!

Elize: Alle drie niet vrijwillig, denk ik. Ik ben drie weken in Malawi geweest en daar konden we ons alleen wassen met een emmer water, ik zou hier dus voor mijzelf gaan. 

Marielle: Ik zou het vreselijk vinden om een week niet te douchen, maar ik kies denk ik toch mijzelf. Meer omdat ik als kind douchen niet zo chill vond, dan sloeg ik zo een dag over. Hanneke en Elize hadden dat in mijn herinnering niet. Nu ga ik elke ochtend en voel ik mij niet fijn totdat ik onder de douche ben geweest. Maar omdat dat niet altijd zo geweest is, kies is mijzelf.

9. 7 dagen per week kunnen sporten

Elize: Ondanks dat we alle drie niet echt dol zijn op sporten kies ik Hanneke. Wij gaan eens in de week samen naar Zumba en Hanneke zei dat je best een tweede keer zou willen gaan als er een les was. Twee keer en zeven keer is natuurlijk een groot verschil, maar het komt wel fanatiek over.

Marielle: Dat vind ik een lastige. Qua sportdiscipline zou ik Hanneke kiezen. Voor mijn gevoel is zij degene die ons de afgelopen jaren altijd bij elkaar plukte en motiveerde om te gaan sporten. Zij vindt dat belangrijk en gaat dan ook. Maar qua actief bezig zijn, kies is misschien Elize. Die is actief in de dagelijkse dingen. Pakt makkelijk de fiets (ook al is het ver fietsen), de trap in plaats van de lift of maakt een wandelingetje.

Hanneke: Ik denk dat we alle drie geen diehard sporters zijn. Eén of twee keer per week is voor ons zussen al heel wat. Ik denk dat deze voor geen van ons drieen opgaat haha. 

10. Meedoen aan The Voice of Holland

Marielle: Oef. Dat zie ik ons alle drie niet zo snel doen. We zijn allemaal niet van die types die graag vol in de aandacht staan. Als ik dan toch moet kiezen, zou ik zeggen: Hanneke. 

Elize: Oei, ik zou denken Hanneke of Marielle. Omdat zij prachtig kunnen zingen, maar echt meedoen aan een tv programma? Misschien ga ik dan voor Marielle. Dan kan ze samen met haar man meedoen en worden ze de nieuwe Suzan en Freek! 

Hanneke: We kunnen alle drie best wel zingen en toon houden. Maar om aan een TV programma mee te doen, daar zijn we alle drie te bescheiden voor, denk ik. Nu maakt Elize natuurlijk wel YouTube video’s, dus misschien is voor haar de stap naar landelijke televisie het makkelijkst te maken. Dus ik kies voor Elize.  

11. Aan Wie is de Mol? willen meedoen

Elize: Ik denk dat we dat alle drie leuk zouden vinden. Maar ik denk dat Marielle, van ons drie, de meeste kans maakt om te winnen. Zij heeft een goed geheugen, goede mensenkennis én is heel sociaal en maakt mooi contact met mensen. Maar het liefst doe ik met z’n drieën mee! Hoe leuk zou dat zijn?

Hanneke: Ja! Dat lijkt me zo leuk! Maar dan wel samen met Marielle en Elize, want dat lijkt me onwijs gaaf om samen te beleven en ik denk dat zij het ook heel leuk vinden om mee te doen aan WIDM.  

Marielle: Ik kies mijzelf. Lijkt me echt heel leuk om aan mee te doen (behalve dan die proeven waarbij je op grote hoogte iets moet doen – mij niet gezien). 

We hopen dat je het leuk vond om dit artikel te lezen en ons wat beter te leren kennen? Wij zijn wel benieuwd: zou jij een week lang niet douchen? 

Liefs, de zussen!

Geplaats in categorie Personal met tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *