Op zoek naar stoere cowboyboots

Hee lieve zussen en lieve volgers,

Een tijdje terug deelde ik een artikel met jullie over mijn zoektocht naar een fake fur/teddy jas. Ik kocht toen de laatste jas van het lijstje en ben nog steeds zo dol op deze jas. Een goede zoektocht naar een perfect kledingstuk loont dus en daarbij komt nog dat ik merkte dat veel volgers het leuk vonden om mee te shoppen met mij. Daarom een nieuwe zoektocht naar leuke, betaalbare, kwalitatief goede cowboylaarzen in het bruin. Ik zie namelijk dat andere mensen die cowboyboots super tof weten te combineren en dat wil ik ook! Wat ik leuk vind is dat ze bijna met elke outfit te combineren zijn. Het maakt een super vrouwelijke outfit wat stoerder en dat vind ik tof! Ik deel met jullie mijn favorieten en laat jullie natuurlijk ook weten welke het gaan worden.

1. Cowboylaarzen cognac met blokhak – Sacha – €119,95h

Mijn eerste zoektocht op het internet leert me al dat die cowboy boots niet goedkoop zijn. Pff, dat wordt een rib uit mijn lijf dus. Ik vind deze wel heel mooi en ze zijn mooi afgeprijst. Leuk dat maat 42 nog beschikbaar is. Dit zou een mooie optie kunnen zijn!

2. Cognac cowboylaarzen – Manfield – €104,99

Oew, jongens! Wat fijn dat ik hiermee even gewacht heb. Alles lijkt in de sale te zijn! Ik vind dit exemplaar ook helemaal geweldig! Gave boots. Zie mezelf hier wel mee lopen!

3. PS Poelman dames cowboylaarzen cognac – Nelson – €89,99

Dit is wel een hele fijne prijs voor een paar leren schoenen. Ik vind deze misschien iets minder mooi dan de exemplaren hierboven, maar ze zijn wel weer een stukje goedkoper. Dit is meer het bedrag wat ik normaal aan een paar schoenen uitgeef.

4. Antonio Moretto dames cowboylaarzen cognac – Nelson – €119,95

Zo hee! Deze laarzen vind ik echt heel gaaf. Ik heb al maanden een perfect plaatje in mijn hoofd van de laars die ik wil en deze laars komt verrekte dichtbij. Iets boven mijn budget, maar ach, dit soort laarzen gaan jaren mee toch?

5. Mtng theo cowboy biker laarzen – Zalando – €109,95

Deze zijn zeker ook de moeite waard. Iets lichter qua kleur dan de andere laarzen. Ik vind het stiksel op de zijkant lekker opvallend. Dat vind ik wel tof eigenlijk. Nice!

6. Lina Locchi Imelda laarzen – shoeclub – €132,95

Ik vind deze eigenlijk echt te duur, maar te mooi om ze niet in mijn lijstje op te nemen. Ik vind ze heel chique ogen door de donkere zool, de mooie vormgeving en het glanzende leer, maar het model blijft toch stoer. Leuke combinatie zo, vind ik.

7. Ann Rocks cowboylaarzen cognac – Ziengs – €119,95

Deze zijn ook mooi. Wel wat subtieler dan de andere laarzen. Van mij mogen ze wat uitgesprokener zijn. Maar…smaken verschillen natuurlijk. Voor wie van subtiel houdt, kunnen deze laarsjes zeker een match zijn!

Zo dit waren de zeven cowboylaarzen die ik online kon vinden die aan al mijn voorwaarden voldeden. Wat vind je van deze trend? Zou jij ook cowboyboots willen dragen, of liggen ze bij jou al in de kast? Welk paar raden jullie mij aan? Ik ben er nog niet helemaal uit. Het wordt denk ik nummer 2, 3, 4 of 5. Als ik mijn keuze heb gemaakt laat ik jullie nog wel even via Instagram weten wat het is geworden en hoe ik mijn laarzen combineer.

Liefs, Hanneke




Geplaats in categorie Geen categorie, Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , ,

Eén reactie op “Op zoek naar stoere cowboyboots”

  1. jannienke schreef:

    nu sale bij nelson ,ik vind schoenen ook enorm duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *