Mijn week in zeven outfits

Hoi lieve volgers en lieve zusjes,

Zowel Marielle, Elize als ik zijn echte kledingfanaten. Vroeger gingen we regelmatig samen shoppen en daar konden we echt van genieten. Nu ben ik absoluut geen mode expert en verreweg van een stylist, maar ik vind het wel leuk om met trots mijn outfits te laten zien. De afgelopen jaren is mijn stijl erg veranderd en heb ik veel kleding weggegeven en weggedaan. Wat nu overblijft is kleding waar ik enthousiast over ben en wat me lekker zit! Ik heb nog geen volle kast en ik mis nog het één en ander, maar dat spaar ik langzaam op. Afgelopen week stond ik bewust stil bij wat ik aantrok en heb ik elke dag een nieuwe outfit aangedaan en elke dag een foto gemaakt. Deze foto’s ga ik met jullie delen vandaag en ik vertel er natuurlijk ook het één en ander bij. Leuk? Kijk en lees lekker mee!

Zondag:

Pantoffels: bol.com, Trui: Asos huidige collectie (Stradivarius), momjeans: Asos huidige collectie

Vandaag was het geen geweldig weer. Tijd dus om eindelijk weer één van mijn nieuwe truien uit de kast te plukken. Ik ben 1,83m lang en heb de tall lijn van Asos nu echt ontdekt. Lekkere lange mouwen en broekspijpen. Zowel mijn broek als de trui zijn van deze collectie. Hier zit ik ‘s avonds met een theetje op de bank lekker uit te puffen, nadat ik de kids naar bed heb gebracht. Straks lekker Boer Zoekt Vrouw kijken. Heerlijk! Ik droeg deze dag mijn Adidas schoenen onder deze broek, maar heb deze nu ingewisseld voor mijn heerlijke pantoffels. Mijn haar zit in een rommelige staart met een scrunchie erin van de Hema. Mijn sieraden zijn vaak een beetje hetzelfde. Ik draag altijd mijn horloge van het merk Cluse, mijn armbandje die ik kocht bij een lokaal winkeltje in mijn woonplaats en mijn oorbellen van de geweldige webshop van Elize: WhitebikeJewelry. Ik draag nu in mijn eerste gaatje Bee en in mijn tweede gaatje Hexagon. Super leuke combi vind ik zelf! Ik heb een Helix piercing in mijn linkeroor en een derde gaatje met een klein knopje erin in mijn rechter oor. Het is echt een chille weekenddag, dus ik besluit geen make-up te dragen deze dag.

Maandag:

Nepleren jasje: oude collectie bij wehkamp.nl, Bloesje: H&M oude collectie, Skinny jeans: Vero Moda oude collectie, Sandaaltjes: Toms via Omoda, Tas: Omoda

Zo sta ik altijd nog even te zwaaien naar de kids, voordat ik in de auto stap om naar mijn werk te gaan. Vandaag had ik zin in een chille outfit. Ik pakte dus één van mijn favo bloesjes uit de kast en knoopte hem aan de onderkant lekker dicht. Ook de mouwtjes rol ik op, om het geheel een iets meer een zomerse vibe te geven. Omdat het mooi weer is, trek ik mijn nieuwe sandalen aan . Ik heb mezelf vanochtend opgemaakt en deed mijn haar in een knot bovenop mijn hoofd, vastgemaakt met een scrunchie van de Hema.

Dinsdag:

Jurk: Costes: oude collectie

Deze jurk is echt één van mijn favorieten. Ik kocht hem vorig jaar bij costes en heb hem al zoveel gedragen! Hij is ook leuk om open te dragen met een mooie top en korte broek. Dat doe ik ook regelmatig. Ik draag hem nu simpel dicht, weinig poespas. Ik draag mijn sandaaltjes van Toms eronder en mijn haar zit gewoon lekker los (corona kapsel, ben nog niet naar de kapper geweest). Dit is trouwens mijn hoofd na een lange en drukke dag werken. Ben echt afgepeigerd. De kinderen liggen lekker op bed en Remco heeft sushi voor ons besteld. Heerlijk in de tuin met de sfeerhaard aan!

Woensdag:

Rok: Vero Moda oude collectie, Shirt: Vero Moda oude collectie, schoenen: Adidas oude collectie

Vandaag ben ik thuis bij de kinderen. Zij gaan vandaag niet naar school, maar krijgen thuisonderwijs van mij. Ik pakte een setje uit de kast wat ik al heel lang niet meer heb aangehad. En ik merkte dat ik deze rok niet prettig vind. Hij kruipt omhoog en benadrukt niet de sterke kanten van mijn lijf. Dat vind ik jammer. Ook vraag ik me überhaupt af of ik wel een rokkenmens ben. Misschien ben ik toch meer van de jurken?! Deze rok gaat uit mijn kast. Het shirt houd ik wel, maar is wel wat oud geworden. Als ik een mooie vervanger tegenkom zal ik hem vervangen. Ik heb trouwens ook mijn oorbellen vervangen door oorbellen uit de nieuwe collectie van Whitebike Jewelry. In mijn eerste gaatje draag ik palmtree en in mijn tweede gaatje draag ik flat pearl. Lekker zomers.

Donderdag:

Shirt: Vero Moda oude collectie, Spijkerjackje: primark oude collectie, Broek: momjeans Asos, Schoenen: Adidas oude collectie, Riem: Shoeby’s oude collectie.

Vandaag gaan de oudste twee kids wel naar school. Het weer is wat minder warm vandaag, dus ik besluit voor dit outfitje te gaan. Lekker comfortabel. Ik heb erg last van mijn darmen vandaag, dus een flink opgezette buik. Vervelend! Mijn haar steek ik half op. Onze vaatwasser is al een week kapot en we zijn aan het wachten tot de monteur komt, maar dat duurt nu nog een week. Dus dit is een dagelijks tafereel wat je hier op de foto ziet.

Vrijdag:

Jurkje: Costes oude collectie

Ook dit jurkje maakt mij zo blij! Lekker vrolijk kleurtje en hij zit gewoon onwijs lekker en fijn! Ik kocht deze (samen met mijn koffie kleurige jurk) vorig jaar bij de Costes. Ook dit jurkje draag ik veel. Ik draag hem wederom met mijn nieuwe Toms sandalen.Vandaag zijn alle kinderen thuis. We werken in de ochtend aan schoolwerk en in de middag gaan we naar een grote buitenspeeltuin een paar dorpjes verderop. Heerlijk genieten. Deze foto is gemaakt toen we net terugkwamen.

Zaterdag:

Playsuit: M&S oude collectie, Sandalen: Toms nieuwe collectie

Weekend! Het is erg warm. Ik ga voor een dagje geen make-up en een lekkere comfortabele outfit. Dit pakje kocht ik een paar jaar geleden en heb ik echt veel gedragen. Het is een fijn ding! Mijn benen vind ik niet heel mooi. Vroeger wilde ik ze nog weleens verstoppen, maar dat doe ik niet meer! Ze mogen er gewoon zijn 🙂

Dit was alweer mijn week in outfits. Wat is op dit moment jouw favoriete kledingstuk? Is jouw kledingstijl ook veranderd? Hoe ga je daarmee om? Vinden jullie het leuk om vaker van dit soort artikelen te lezen?

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Personal, Vrijetijd met tags , , , , , , , , , ,

6 reacties op “Mijn week in zeven outfits”

 1. Jannienke schreef:

  Ik kijk meestal gewoon waar ik. Zin. Heb om
  Aan. Te trekken, en vergeet soms wat ik allemaal nog in mijn kast heb

  • Hanneke schreef:

   Klinkt herkenbaar inderdaad, Jannienke. Dat is één van de redenen geweest waarom ik besloot een artikel te maken. Iets meer aandacht aan mijn outfits besteden. En dat is wel gelukt! Een leuke uitdaging is ook om gewoon weer eens dingen aan te doen die je al heel lang niet aangehad hebt en dan beslissen of je het wilt houden of dat het niet voor niks heeft liggen verstoffen in je kast en je er beter een ander blij mee kan maken.

 2. Anneke de jong schreef:

  Wat leuk je verhalen te lezen ,op je blog En je vrolijke kleren ,en je super mooie lach En hoe je het doet Geweldig in je gezin .
  En dat er mindere dagen zijn ,dat geloof zeker Heb ik ook hoor .Maar ik luister veel naar muziek Zoals deze The Blessing en zoals deze U geeft rust (door als heen .Geweldig tocht dat we bij hem Rust vinden .Heb jij ook nog lieveling liederen !! Liefs van mijn .

  • Hanneke schreef:

   Wat een lieve complimenten, Anneke! Dank je wel! Heerlijk is dat he, muziek luisteren! Ik houd daar ook enorm van. Is ook nog wel eens een artikel waardig, misschien. Ik ga eens luisteren naar The Blessing en U geeft rust. Ken ik nog niet. Ik luister veel naar Lauren Daigle en opwekking. Heerlijk! Ook Lev vind ik een hele toffe band! Veel liefs terug!

 3. Cathelijne schreef:

  Wat een leuk artikel 😄! Ik ben juist jaloers op je lange benen 💃🏽 Wat staat dat oranje jurkje je onwijs goed.
  Door dit artikel ga ik weer eens in m’n kast duiken 😉 doe toch vaak hetzelfde aan 🙄😬

  • Hanneke schreef:

   Dank je wel! Lang zijn ze inderdaad wel haha! Ja, dat jurkje is zo fijn! Was echt wat boven mijn budget, maar ben zo blij dat ik hem toen gekocht heb! Ja, dat ken ik. Ik pak ook altijd snel wat uit de kast en veelal hetzelfde. Het helpt wel om er gewoon eens een weekje bewust bij stil te staan en ook juist kleding te pakken die je niet vaak draagt. Soms ontdek je dan weer een nieuw pareltje of juist dat het kledingstuk niet (meer) bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *