Mijn week in zeven outfits (deel 2)

Hee lieve volgers en lieve zussen,

Afgelopen zomer deelde ik dit artikel met jullie. Hierin liet ik jullie zeven outfits zien. Ik vond het zo leuk om dit artikel te maken, omdat het me wat bewuster maakte van wat ik aantrok en ik wat meer aandacht besteedde aan de keuze van mijn kleding. Dat kan ik nu wel weer gebruiken, dus maakte ik deze week een wintervariant. Ik vertelde in de zomer al dat mijn smaak erg veranderd is en ik veel kleding heb weggedaan en nu langzaam weer items aan het scoren ben voor in mijn kast. Ik heb afgelopen winter en deze winter weer wat nieuwe items aangeschaft waar ik heel blij mee ben. Ik kies een aantal favoriete outfits uit, maar trek ook wat kledingstukken uit de kast die ik al heel lang niet gedragen heb en geef deze kledingstukken een tweede kans. Als de kledingstukken nog te koop zijn dan zal ik ze linken naar de webshop. Veel kleding heb ik al wat langer in mijn kast hangen en is helaas niet meer verkrijgbaar.

Zondag:

Ik draag vandaag een nieuwe broek. Hij zit heerlijk en is in lengtemaat 36 te krijgen, waardoor hij ook nog eens lang genoeg is! Ik was vandaag op zoek naar een comfortabele outfit die niet te casual, maar ook niet te netjes is. Een heerlijke weekend outfit dus. Ik combineer de outfit met mijn dr. Martens. Dat maakt het net wat stoerder. En dr. Martens zitten zo onwijs lekker! Ik houd ervan! Mijn haar laat ik los hangen, met een klein speldje bij mijn pony. Mijn haar is nodig aan een knipbeurt toe, maar dit is vanwege de lockdown natuurlijk niet mogelijk. We maken er dus maar het beste van 🙂 Vandaag heb ik een make-upje op. Een echte aanrader wat mij betreft is Labello met een kleurtje. Super fijn en mooie kleurtjes!

Lippenstift: labello, Jas en sjaal: Shoeby’s, Trui: H&M, schoenen: Dr. Martens (via Markplaats gekocht), broek: Topshop.

Maandag:

Vandaag geef ik online les aan de leerlingen uit mijn groep 7-8. Ik kies vandaag voor een rok die eigenlijk uit de zomercollectie van Costes komt, maar die ik deze winter al best vaak gedragen heb. Ik combineer hem met mijn trui die ik vorige zomer kocht bij Asos en mijn hoge suède laarzen. Ik draag een ketting en heb oorbellen in van de oorbellenlijn van Elize. Om mijn arm heb ik een armbandje dat ik kocht bij een lokaal winkeltje. Mijn haar zit in een lage staart. Lekker makkelijk. Deze foto is genomen in de avond als ik Julia en Ezra aan het voorlezen ben uit: Dummie de mummie. Dat is vaste prik bij ons ‘s avonds, de kinderen voorlezen. Ik geniet daar altijd van!

Trui: Stradivarius, rok: costes, Laarzen: van Haren, Ketting: Hema, Oorbellen: eerste gaatje en tweede gaatje

Dinsdag:

Ook vandaag ben ik de hele dag op mijn werk. In de avond maakt Remco deze foto van mij. Deze trui vind ik geweldig. Hij zit heerlijk en valt precies goed en hij is zo schattig met die pareltjes. Eronder draag ik mijn momjeans van Asos en mijn chelseaboots. De riem kocht ik bij Shoeby’s een paar maanden terug. Lekker outfitje vind ik dit! Mijn haar zit in een knotje en ik laat een paar plukjes vooraan loshangen.

Ketting: my jewellery Riem: Shoeby’s, Schoenen: van Haren, Broek: Vero Moda Tall, Trui: Shoeby’s.

Woensdag:

Vandaag heb ik een dagje thuis met de kids en dan is er altijd wel een moment waarop ik er zo bij zit en de was aan het vouwen ben. Ik kies voor een mesh top met lange mouwen die ik eigenlijk zelden tot nooit aanheb. Ik combineer hem met mijn nieuwe zwarte skinny jeans die jullie eerder al zagen en een mooie zwarte blazer. Dit laatste item scoorde ik vorig jaar in de sale bij Vero Moda voor 10 euro. Echt een goede deal. Hij combineert heel makkelijk en ik lekker oversized. Dat vind ik leuk staan! In mijn haar heb ik een haarband in dezelfde kleur als mijn shirt. Verder is er niks te beginnen met mijn haar vandaag, dus echt leuk zit het niet. Ik besluit aan het einde van de dag om de mesh top weg te doen. Hij is overal aan het pillen en is gewoon niet mooi meer.

Blazer: Vero Moda, Ketting: Hema, Mesh top: Only, skinny jeans: topshop, chelsea boots: van Haren, haarband: Bijou Brigitte.

Donderdag:

Dit jurkje heb ik nog niet zo lang, maar vind ik helemaal geweldig. Hij zit lekker en het elastiek valt precies rond het slankste gedeelte van mijn taille, waardoor ik me zelfverzekerd voel in deze jurk. In de winter houd ik niet zo van diep uitgesneden jurkjes, vandaar dat ik dit jurkje combineer met een coltruitje dat ik kocht bij Asos. Ik ben vandaag ook naar buiten geweest met de kinderen en combineerde de outfit met mijn lange zwarte suède laarzen die je me op maandag al zag dragen. In huis leef ik in mijn pantoffels. Mijn haar draag ik strak naar achteren en een klein laag knotje. Vandaag besluit ik om lekker geen make-up te dragen. Ik vind de afwisseling hierin altijd wel fijn.

Ketting: Hema, Jurkje: Costes, panty: zeeman, pantoffels: bol.com.

Vrijdag:

Remco (mijn man) weet natuurlijk dat ik dit artikel maak en wacht er al de hele week op dat ik deze jurk aantrek. Vandaag is het zover. Ik kreeg deze jurk van hem op onze trouwdag (in oktober). Ik vind hem geweldig! Leuke kleuren en leuke print met bloemen. Hij valt ook mooi. Eén nadeeltje is dat hij snel statisch wordt en dan aan mijn benen plakt. Mijn haar draag ik in een knot, met wat plukken los naar voren en een haarband in.

Haarband: Bijou-Brigitte, Jurk: Zalando, Bos bloemen: Bloomon,

Zaterdag:

Gisteren kreeg ik ineens enorme hoofdpijn en ook vandaag heb ik daar nog last van. Ik voel me niet helemaal top. Mijn outfit houd ik dus maar simpel, met een lekkere warme trui en ja alweer, mijn nieuwe zwarte skinny jeans. Ik vind hem zo fijn! Mijn haar heb ik in een losse staart en de voorste plukken heb ik gedraaid en vastgezet met een clipje. Mijn eerste bedel van mijn oorbel verwissel ik voor een sneeuwvlok. Op deze foto heb ik net naar buiten gekeken om te zien of het al gaat sneeuwen, maar nee….. Een paar uur later begint het te sneeuwen. Dat wordt morgen genieten in de sneeuw! Ik kijk ernaar uit!

Trui: Primark, Blouse: Jeans centre, skinny jeans: Asos, Oorbel sneeuwvlok: www.whitebikejewelry.nl.

Hoe vond je het om mijn outfits te zien? Welke outfit zou jij ook zo aantrekken? En wat is jouw favoriete outfit deze winter?

Liefs, Hanneke

Geplaats in categorie Geen categorie, Personal met tags , , , , , , , , , ,

2 reacties op “Mijn week in zeven outfits (deel 2)”

  1. Jannienke kenters-Breman schreef:

    je outfit van zaterdag vind ik wel leuk , al is de trui niet helemaal mijn kleur , ik begrijp nu hoe jij aan zoveel was komt , elke dag wat anders aan , verder weer super leuk artikel , al een over wogen tot een cursus kleding style te gaan doen

    • Hanneke schreef:

      Dank je wel! Haha ik wissel normaal gesproken niet elke dag van outfit hoor. Nu heb ik alles wat nog schoon was na een dag dragen ook teruggelegd in mijn kast en later nog een keer aangetrokken. Ik zou best een cursus kleding stylen willen doen, op dat gebied kan ik nog een hoop leren en ik ben dol op kleding en winkelen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *